Od kako se rastala od Žerara Pikea sa kojim je prolazila kroz pakao još dok su bili zajedno (setimo se snimaka na kojima je njegova majka hvata za lice i naizgled udara), Šakiri kao da je svanulo kada je ljubav u pitanju. 

Dok njen bivši dragi uživa sa ljubavnicom zbog koje je i rasturio odnos, za pevačicu se otimaju slavni frajeri.

Tomu Kruzu se dopala Šakira.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tako je na nju bacio oko i Tom Kruz, koji joj se dugo udbarao, ali i Luis Hamilton, sa kojim je u nekoliko navrata uslikana na njegovoj jahti, ručku sa prijateljima i slično, a bila mu je i redovna na trkama. 

Međutim, čini se da je niko od ovih slavnih faca nije zanimao dovoljno da bi joj i zavnično postali momci. Sada je uhvaćena sa drugim sportistom koji je, kako se šale Šakirini obožavatelji "obrisao pod njima". 

U pitanju je NBA zvezda Džimi Batler. Par je viđen kako napušta restoran Novikov u Londonu. Stigli su odvojeno u razmaku od dva minuta dok je pevačicu pratila njegova pratnja do automobila.

Kako su strani mediji preneli, paru je bilo "prijatno" dok su zajedno uživali u sušiju i koktelima u ekskluzivnom italijanskom restoranu u srcu londonske četvrti Mejfer.

Šakira je za večernji izlazak odabrala kombinezon od teksasa, dok je Batler iskombinovao crne pantalone i majicu sa crvenom bandanom.

Kako je izvor rekao portal The Sun, izgledalo je kao da baš uživaju u večeri, a na kraju su otišli odvojeno u 1:30 ujutru. 

Da li je na pomolu nova ljubav i ko je osvojio Šakirino srce nakon raskida sa Pikeom, saznaćemo, nadamo se, uskoro.

Bonus video:

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!