Već neko vreme se šuška da su Šakira i Luis Hamilton uplovili u vezu. Glasine su se pojavile nakon što se Šakira pojavila više puta na trkama Formule 1. Iako se isprva mislilo da se pevačica muva sa Tomom Kruzom, zapravo se ispostavilo da ga je ne samo odbila, već i zamolila da joj se ne udvara, što se glumcu nije dopalo. 

Šakira je zamolila Toma Kruza da joj se ne udvara.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Navodno je poludeo kada je saznao nakon svega da se pevačica zbližila sa Hamiltonom, što je doživeo kao neku vrstu izdaje s obzirom da je s njim blizak prijatelj. 

Tomu Kruzu se nije dopalo što se Šakira zbližila sa Hamiltonom.
Jeff Robinson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia 

Za to vreme, izvori bliski novopečenom paru rekli su medijima da Šakira i Hamilton održavaju stvari "zabavnim i koketnim". "Oni provode vreme zajedno i u fazi su 'upoznavanja'".

Pevačica je uhvaćena i na večeri sa legendom Formule 1, a potom i na jahti i to u nekoliko navrata, i sve je izgledalo sjajno, ali... 

Kako stvari stoje, i nad ovom vezom nadvio se tamni oblak. Naime, španski mediji ne prestaju da bruje da je Hamilton navodno već prevario Šakiru. On je uhvaćen u društvu vatrene lepotice, mlade manekenke Žulijane Nalu (25), koja je jedna od najvećih tamošnjih zvezda u usponu, a koju su prošle godine povezivali sa Kanje Vestom.

Žulijana Nalu je bila sa Kanje Vestom.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mlada lepotica izma ugovore s agencijama Mix Models, MGM Models i Elite Model Management, a velika prekretnica u njenoj karijeri dogodila se prošle godine, kada je šetala na Nedelji mode za brend 6PM.

Za sada nije poznato da li su Đulijana i Luis samo prijatelji ili ih spaja nešto više, ali javnost je brže-bolje skočila u Šakirinu odbranu. 

Dok su sa jedne strane oni koji su je žalili jer joj se "ponovo događa isto nakon što ju je bivši javno ponizio sa ljubavnicom, a njegova majka šamaranjem", bilo je i onih koji su je ohrabrili da "traži dalje", jer "zaslužuje bolje". 

Mnogi su mišljenja da Šakira zaslužuje bolje od Hamiltona.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevačica se nije oglašavala po pitanju ljubavnog života, te je nejasno kakav je njen stav po ovom pitanju, a ni Hamilton nije bio preterano raspoložen da komentariše svoj ljubavni život.

Bonus video:

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!