Kanje Vest je nedavno započeo romansu sa brazilskim modelom Žulijanom Nalu, prema pisanju „Page Six“.

S obzirom na to da je već viđen sa modelom i kako izlazi iz bioskopa, pa i sada u Los Anđelesu, mnogi su mišljenja da je ona nova Kanjeova opsesija.

Kanje Vest ima novu devojku brazilskog porekla.
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

Poslednji put je par viđen u Santa Monici. Naime, Kanje Vest i Julijana su večerali u „Đorđo Baldiju“, popularnom luksuznom italijanskom restoranu specijalizovanom za morske plodove i jela od testenina.

Kanje Vest i Žulijan Nalu u bioskopu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Manekenka je nosila čizme njegovog brenda Yeezy, kao i seksi haljinu s prorezima. Oboje su imali iste kačkete, a reper je od paparaca krio svoje lice.

Kanje vest sa novom devojkom.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, ovo nije prvi put da nosi odeću sa potpisom "Yezzy", jer se na Instagramu na kojem je prati skoro pola miliona ljudi, već mogla videti u komadima koje potpisuje.

Nalu je manekenka s ugovorima s više agencija – Mix Models, MGM Models i Elite Model Management, prema njenoj biografiji na Instagramu.

Došla je u Los Anđeles sa 19 godina. Nedavno je imala i svoju prvu modnu reviju za brend odeće u 6PM u Milanu.

Nejasno je kada i gde su se Nalu i Vest upoznali, ali su oboje bili u Parizu otprilike u isto vreme prošle nedelje. Nalu se preselila iz rodnog Rio de Žaneira u LA, ali se često vraća u svoju domovinu.

Živi sa svojim psom Riom, koji nosi ime njenog rodnog grada.

„Volim činjenicu da kada sam u Brazilu mogu da budem prava ja. Nemate pritisak da želite da budete neko poznat. Moja porodica me uvek motiviše. Tako da sam slobodna da budem ko god hoću ili šta god želim”, rekla je u ranijem intervjuu.

Kada su objavili da su zajedno, njoj, naročito, skočila je popularnost, a ona je to iskoristila i ugrabila svoj trenutak slave. Ona na svom Instagram nalogu često objavljuje fotografije u modelima Kanje Vesta, a sad je radila i kampanju za poznati brend kupaćih kostima.

Kanje Vest je izazvao veliki skandal na Nedelji mode u Parizu s majicom „White lives matter“ koja nipodaštava Afroamerikance. Takođe su ga mnoge slavne ličnosti iz sveta mode osudile što je vređao Vogue urednicu Gabrielu Karefu Džonson.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!