Princa Vilijama godinama prate priče o navodnom neverstvu. Povezivan je sa brojnim ženama iz kraljevske porodice, ali najglasnije su bile priče o odnosu sa nekadašnjom manekenkom Sarom Rouz Hanburi, sa kojom je navodno i proveo Dan zaljubljenih ove godine. 

Sara Rouz je navodna ljubavnica princa Viljama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Strani mediji su pisali da Vilijam koristi svaku priliku da provede vreme sa markizom, a njeno ćutanje navodno plaća skupim poklonima. Priče su otišle toliko daleko da se govorilo i da je Sarinom sinu otac upravo Vilijam, a ne njen suprug Dejvid Čolmondelej.

Sara Rouz navodno mesecima ima aferu sa Vilijamom.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Svemu nije pomoglo ni to što je kralj Čarls III insistirao da Rouz prisustvuje njegovom krunisanju. U isto vreme Kejt Midlton je navodno kao uslov postavila da ne želi nikakvu interakciju sa njom ukoliko bude tu. I to je mnogima automatski najveća potvrda za sva šuškanja o prevari, odnosno potvrda da - gde ima dima, ima i vatre.

Međutim, kako su članovi kraljevske porodice "majstori" da zataškaju glasine, tako je i Kejt odlučila da stane na kraj glasinama o aferi, te da na taj način navodno sačuva brak. Kako piše Daily Mail, Midlton je odlučila da se vodi parolom "prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže". 

Kejt Midlton je odlučila da sačuva brak.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Smatra se da je princeza prvi put ikada posetila muzički festival tokom vikenda, doduše organizovanog za višu klasu, a iza svega je stajala upravo Rouz na čijem se imanju sve i odvijalo. 

Večerala je sa svojim susedima iz Norfoka, markizom i markizom od Čolmondelija, Dejvidom i Rouz, u njihovoj paladijanskoj veličanstvenoj kući, Hoton Hol. U to vreme, Hoton festival se održavao na njihovom imanju od 1.000 hektara.

"Posle večere, jedan od gostiju je predložio Ketrin da ode na festival", rekao je izvor za Daily Mail. 

"Ketrin je bila nervozna zbog te ideje, ali je, posle mnogo razgovora sa svojim službenicima za zaštitu, otišla sa dosta obezbeđenja. Vilijam nije bio tamo." 

Iako nije poznato da li je Kejt u prošlosti bila na još nekom festivalu, poznato je da voli da pleše. Dok je još uvek bila "obična" Kejt Midlton, paparaci su je redovno fotografisali tokom izlazaka sa prijateljima. 

David Abiaw / Shutterstock Editorial / Profimedia, Photoshot / Avalon / Profimedia Pogledajte kako je nekad izgledala Kejt Midlton pre nego što je postala deo kraljevske porodice.

Portparol Kensingtonske palate je odbio da komentariše, tako da nije jasno zašto se Vilijam nije pridružio svojoj supruzi. Međutim, velike su šanse da je prestolonaslednik, inače poznat kao sjajan strelac, verovatno bio na izletu sa prijateljima u lovu na tetrebe.

Takođe, mnogima je bila čudna ideja da se Kejt druži sa markizom od Čolomodeja, ali pojedini smatraju da je to način da sebe i dalje predstavi kao "zabavnu, a ne uštogljenu" kakvu je javnost često doživaljava.

Za razliku od nje, Rouz je bila poznata kao "wild girl" što je navodno Vilijama i privuklo, ali sada joj je na crtu stala i Kejt koja je u svoje vreme ipak bila "majstor zanata", te je zbog supruga spremna i da ide na rejv veče, samo da bi "pokazala nadmoć" i "zastrašila" ljubavnicu. 

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!