Slavna glumica Marija Petronijević ponovo će postati majka. Jedna od najlepših žena u Srbiji trenutno je u drugom stanju, javljaju mediji, koji dodaju da će njeno drugo dete na svet stići u septembru.

Glumica je saznala da je u drugom stanju u veoma teškom periodu, odnosno u danima kada sam se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca, piše Gloria.

Marija Petronijević već ima sina.
instagram/petronijevic.marija 

Marija već ima jedno dete – sina kog je dobila sa suprugom Milinkom, s kojim godinama živi u selu Visibabe kod Požege, gde zajedno brinu o velikom porodičnom gazdinstvu.

Svog supruga nikad ne prikazuje na mrežama, ali je njegov identitet ipak bio otkriven u jednom trenutku kada je on sam podelio fotografije sa lepom glumicom.

"Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par...", samo je delić onoga što su ljudi pisali ispod objave.

Muž Marije Petronijević je objavio zajedničku fotografiju.
Instagram 

Milinko Isaković, bogati je humanitarac iz Loznice i IT stručnjak, a javnosti je postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji "Milinko vam daruje" putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji, piše Kurir.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za Alo.

Marija Petronijević je u srećnom braku sa Milinkom.
Instagram 

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - rekao Milinko.

Ni Milinko kao i njegova izabranica o privatnom životu nikada nije želeo da govori, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Milinko Isaković je muž Marije Petronijević

Bonus video:

MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Evo kako izgleda u 8. MESECU, glumica NE ODUSTAJE od poslova u svom selu! (VIDEO) Instagram/petronijevic.marija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!