Glumica Marija Petronijević ostala je bez jedne od najvažnijih osoba u životu. Njena majka je preminula, a tragične vesti podelila je na svom profilu.

Ona se emotivnim rečima oprostila od nje.

- Moja i Sanjina mama, Milijina žena, Dulova sestra, baka, ujna, strina, tetka... Preminula je. U skladu sa tradicijom i običajima, biće sahranjena sutra 06.07.2022. na okalnom groblju. Hvala ti majko za sve - oprostila se Marija od majke, a brojni pratioci su joj izrazili saučešće.

- Kažu gubitkom majke postaješ siroče. Želim vam mnogo snage u ovom tužnom gubitku - jedan je od komentara podrške na njenom profilu.

- Ode komad duše s majkom - glasio je drugi, a mnogi nisu skrivali tugu.

Marija Petronijević oprostila se od majke na Instagramu.
pritnscreen/youtube 

Podsetimo, Marija, inače poznata po seriji "Selo gori, a baba se češlja", krajem godine je postala majka sa muškarcem kog krije od očiju javnosti. Ona je pre nekoliko godina odustala od glume i otišla na selo gde se bavi poljoprivredom, a svoj privatni život krije od očiju javnosti.

Instagram marija petronijević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!