Italijanske naslednice sestre Marija Karolina i Marija Kjara Burbon pripadaju kraljevskoj porodici koja je više od jednog veka vladala Kraljevstvom Dve Sicilije. Sada su uhvaćene u šopingu u Sen Tropeu usred glasina da mlađa sestra izlazi sa danskim princom Kristijanom.

Italijanske naslednice rođene su ćerke princa Karla, vojvode od Kastra i princeze Kamile, vojvotkinje od Kastra. Njeni roditelji su takođe bliski porodični prijatelji princeze Meri (54) i prestolonaslednika Frederika (55).

Marija Kjara i Marija Karolina u Sen Tropeu
Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia 

Njihovo pojavljivanje dolazi usred glasina da mlađa sestra Kjara (18) izlazi sa princom Kristijanom, prestolonaslednikom Danske.

Spekulacije o tome da li se njih dvoje zabavljaju počele su kada se na društvenim mrežama pojavila grupna fotografija na kojoj njih dvoje stoje blizu jedno drugom na Velikoj nagradi Monaka.

Marija Kjara i Marija Karolina u šopingu
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Italijanske sestre su već provele neko vreme u Sen Tropeu ovog leta (gde je Kjara snimljena kako uživa u sladoledu sa Kristijanom), i izgleda da žele da maksimalno iskoriste leto u blistavom gradu na Francuskoj rivijeri.

Bonus video

Napravite frizuru kao princeza Instagram/justfabvideos

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!