Prošle godine sve je iznenadila izjava Keli Ozborn kada je iznela u javnosti da će dobiti bebu. Usled trenda surogatstva u Holivudu, mnogi su nagađali da se odlučila na taj način širenja potomstva jer niko nikada nije video ni jednu fotografiju na kojoj je ona sa stomakom.

„Nema slika na kojima sam trudna jer sam se skrivala 9 meseci zato što nisam htela da trpim sramne uvrede na račun svog izgleda“, objasnila je nedavno bivša rijaliti zvezda.

Keli se godinama borila sa viškom kilograma, zbog čega je često bila na meti nemilosrdnih komentara, koji su očigledno ostavile posledice na njeno samopouzdanje. Tokom poslednjih godina uspela je da dovede svoju liniju u red, zbog čeka je dobila epitet da je najveća transformacija Holivuda.

Tokom tog perioda Keli je uspela da smrša neverovatih 40 kilograma i potpuno je promenila svoj izgled. Keli Ozborn se podvrgla operaciji smanjenja želuca 2018. godine, a kako je tada rekla da je to “najbolja stvar”koju je ikada uradila.

Keli je izjavila kako su ljudi počeli da primećuju da je smršala tek nakon što se to moglo videti na njenom licu, što se dogodilo nakon par injekcija botoksa, koje su joj pomogle s bolovima u vilici.

Ipak, korisnici društvenih mreža pišu da je ne prepoznaju i da Keli preteruje sa plastičnim opercijama.

"Želim da se osvrnem na temu o kojoj svi pričaju, jer sam uvek iskrena o tome ko sam i šta sam radila na svom telu. Nisam imala plastičnu operaciju. Nikada ništa nisam radila na svom licu osim što sam imala nekoliko injekcija u usnama, vilici i na čelu. Ne lažem, ali hvala vam na komplimentu", rekla je Keli jednom prilikom.

Takođe, muzičarka je dugo vodila borbu sa zavisnošću od narkotika i alkohola, a kada je konačno proglasila pobedu nad porocima.

Bonus video

Keli Ozborn o princu Hariju Youtube/@NorthyWitchTarot

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!