Bivši par Rasta i Ana Nikolić iz braka imaju ćerku Taru kojoj su juče i proslavili rođendan. Popularni reper pre nekoliko dana je potvrdio da sa naslednicom ima skladan odnos, a osvrnuo se i na šta je kod naslednice posebno ponosan.

„Mi smo njoj dali potpunu slobodu i ona prosto o svemu ima svoje mišljenje i to je nešto u stvari najbitnije, jer to je moja ideologija. Tako da ima ona svoju kritiku uvek, međutim ona zaista onako voli to što ja radim i ceni, tako da tu imam sreću.“

Ana Nikolić proslavila rođendan ćerki
Instagram / @ananikolicofficial 

Nova devojka Marija

Rasta takođe sreće ima i u ljubavi. Naime, reper uživa u vezi sa Marijom Balaban.

Ono što se zna o Mariji, jeste da je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Pohađala je univerzitet "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća.

Tako je popularna na Instagramu gde je prati preko 13 hiljada ljudi. Marija često objavljuje atraktivne fotografije, dok joj pratioci na račun izgleda upućuju niz komplimenata.

Učestvovala je i u spotu Rastine pesme “Bonnie&Clyde” koja je izašla pre 11 meseci, a na Youtube-u broji preko milion pregleda.

Iako je Rastina devojka poznata na društvenim mrežama, malo ko zna da je ona ćerka IT stručnjaka Vladana Balabana, koji je široj javnosti postao poznat kao dečko glumice Marije Karan.

Bonus video:

Rasta i Ana Nikolić na rođendanu ćetkice Tare Privatna arhiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!