Proslavljeni fudbaler Nemanja Gudelj nikada nije krio koliko je vezan za porodicu. Pored brata koji je takođe u fubdalu, zanimljivo je da je u sportu svoje mesto pod suncem našla i njihova, inače 20-godišnja sestra Vanja, za koju već sada govore da je čeka blistava budućnost. 

Nemanja je izuzetno blizak sa bratom i sestrom.
Instagram 

Lepa brineta je čak pohađala i tenisku akademiju legendarne Kim Klajsters, čuvene belgijske teniserke, koja je mnogo značila Vanji na početku bavljenja tenisom.

"Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro, i poručila da ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram", ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina. Tada je istakla da joj je želja da jednog dana predstavlja Srbiju.

"Srbija je moja zemlja", rekla je tada mala Vanja. "Ne volim da igram za Holandiju, nemam ništa sa tom zemljom. Braća mi igraju fudbal za Srbiju, i ja bih volela jednog dana isto tako da se pojavim u našem dresu. To mi je veliki san."

Vanja je tada ispričala da govori pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski i "malo španskog", koji je sigurno usavršila otkako njena braća igraju i žive u Španiji.

Ona danas ima 20 godina, a na društvenim mrežama često deli fotografije iz porodičnog života i s teniskog terena, a juče se pohvalila da je učestvovala na još jednom turniru i stigla do finala.

"Nažalost, nisam pobedila... Ipak, nadam se da ću uskoro videti napredak zbog sveg mog napornog rada" napisala je Vanja i priznala da je gladna pobeda što ne čudi ako se uzme u obzir "sportski gen" koji imaju svi u porodici. 

Podsetimo, Nemanjin, Dragišin i Vanjin otac je čuveni fudbaler sa internacionalnom karijerom Nebojša Gudelj, dok je majka Olivera bila uspešna košarkašica.

Zanimljivo je da su upravo Olivera i Vanja bile nedavno tema javnosti, ali ne zbog sportskih uspeha već zbog devojke Nemanje Gudelja. Naime, iako se dugo mislilo da Anastasija ima dobar odnos sa svim Gudeljima, tokom Svetskog prvenstva u fudbalu pojavili su se drugačiji navodi. Olivera i Vanja nisu imale nikakav kontakt sa Ražnatovićevom, te su čak od Nemanje tražile i da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini pevačice, što se i desilo. Međutim, iza njih je sedeo Duško Tošić što je navodno Anastasiju razbesnelo. 

"Anastasija je poludela kad je videla njih troje na tribinama. Verovatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug pevačice koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje devojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima", naveo je tada izvor Kurira.

Anastasija Ražnatović ima problem sa Nemanjinom porodicom.
printscreen/instagram/raznatovicanastasija 

Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih nedelja mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt s potencijalnom snajkom.

Vanja i Olivera su, kako je ispričao neimenovani izvor za domaće medije pre mesec dana, tada pokušale da kontrolišu vezu Nemanje i Ražnatovićke, što je pevačici jako zasmetalo i usprotivila se tome, pa su njih dve tad rešila da prekinu svaki kontakt s njom.

"Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku otpratile sa Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana", kazao je sagovornik Informera tada.

Ovako nešto je iznenađujuće ako se uzme u obzir da su Olivera i Vanja od starta zdušno podržavale Nemanjinu vezu sa Anastasijom, te da su bile gošće na njenom rođendanu letos u porodičnoj kući na Dedinju i objavljivale slike sa proslave. 

Za sada nije poznato kako su reagovale na vesti da će Anastasija i zvanično postati deo porodice Gudelj, ali ne sumnjamo da će, ukoliko je problema zaista i bilo, iste i rešiti, te da ćemo ubuduće da čistamo isključivo lepe vesti o Vanji i njenim sportskim uspesima.

Bonus video:

Anastasija Ražnatović bodri Nemanju Gudelja na utakmici instagram/raznatovicanastasija