Kako to obično ide kada je reč o slavnim parovima, i Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj bili su, u jednom trenutku, meta raznoraznih priča. 

Dugo su se provlačile glasine da Nemanjini ne vole mladu pevačicu, te da su se čak i njegova sestra i majka posvađale sa njom, no par se nikada nije obazirao na govorkanja. 

Nemanja Gudelj obožava Anastasiju.
Instagram 

S vremena na vreme na njihovim profilima osvanuo bi po koji stori koji je jasno pokazivao da je nema ni reči o lošim odnosima, a sada je stigla i velika potvrda. 

Naime, nakon što je Anastasija izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće, Nemanja i ona sklonili su se iz javnosti kako bi na miru preboleli tragičan događaj uz svoje najmilije. 

Par je, kako prenosi Kurir, otputovao čak i u Trebinje, inače rodno mesto fudbalerovih roditelja. Odmah na ulazu u grad ekipa je srela rođake poznatog fudbalera, a razgovarajući sa njima evidentno je da novu snajku izuzetno obožavaju.

Anastasija se ne odvaja od Nemanje.
Instagram 

"Ponosna sam i na Stefana i na Nemanju. Dolazila je Anastasija. Upoznala sam je pred domom kulture. Predivna devojka", rekla je baka Bojana.

Ekipa novinara uputila se i do doma porodice Gudelj u Trebinju. S prostrane terase puca pogled na jezero, šumu, a mir i cvrkut ptica se rečima teško mogu opisati. Gudeljeve strine su nas ugostile kao najrođenije, iako nisu očekivale goste.

"Dobro došli. Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad", kaže ponosna strina. Ništa manje reči hvale nije imala ni druga strina.

Anastasija sa Nemanjom gudeljom.
printscreen/instagram/raznatovicanastasija 

"Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: 'Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde.' Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale", ponosno priča strina.

Na lokalnoj pijaci ispod Platana svi znaju za Gudelje.

"Kako da ne znamo. Gledamo kad Nemanja igra, a gledali smo mu i oca. Na njega je onako brz i vispren na terenu. Videli smo kad je bio ovde. Eno, onde se slikao sa ljudima. Svi su ga prepoznali, a on nije skidao osmeh s lica. Nije dugo bio ovde. Verujte, časna i poštena porodica - zaključila je prodavačica na pijaci.

U jednoj prodavnici novinari su sreli i drugaricu Nemanjine majke iz škole. "Odrasle smo zajedno u Policama. Divna žena. Požrtvovana majka i borac. Znamo se, ali se dugo nismo videle. Tako je to kad se završi škola, svako svojim putem, a ona je prava žena i dama uvek bila. Ako je ikad sretnete, pozdravite je. Recite Sloba Bodiroga, setiće se", poručila je ona.

Kada je reč o Nemanjin roditeljima i ovde je priča poprilično jasna. Nemanjin otac nedavno je podelio fotografiju na kojoj je sa Anastasijom, dok je njegova supruga za sada uzdržana, a da li su snaja i svekrva zaista na ratnoj nozi kako se pisalo, ili su ipak izgladile odnose, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!