Kao što smo vam već pisali, ovog avgusta čak 6 planeta će biti retrogradno što znači da nas čekaju problemi na svakom koraku, a prva čiji ćemo uticaj osetiti biće Venera

Ipak, prema rečima astrologa, tri znaka trebalo bi da se posebno spreme jer će na njih Venera udariti najsnažnije.

1. Ribe

Ribe su često u oblacima. Osobe rođene u ovom znaku stvaraju svoj imaginarni svet pun zaključaka koji ne moraju uvek da budu tačni i racionalni. I baš će zato retrogradna Venera ovom horoskopskom znaku stvarati probleme.

Ribe uvek daju više nego što je potrebno i time stvaraju kontraefekt u ljubavnim odnosima. 

Na Ribe će uticati retrogradna Venera.
anthony-tran-unsplash.jpg 

Ako ovoga leta uživate u avanturi, širom otvorite oči, a ne srce, jer nikada ne znate na koji vas način može povrediti osoba koju ne poznajete tako dobro da biste mogli reći da joj verujete.

Inače ste profesionalci u stvaranju odnosa, ali do početka septembra ćete osetiti kako vaša moć polako nestaje.

2. Lav

Ovo je vreme kada Lavice blistaju, a njihova snaga uma, staloženost i moć procene drže ih na sigurnom. Bez obzira na to što je ovo njihovo vreme, retrogradna Venera uticaće i na ovaj znak. One su uvek pune samopouzdanja koje ponekad može preći granicu, a do kraja avgusta biće toplije, velikodušnije i empatičnije.

LAvice će biti emotivnije.
Shutterstock 

Lavice će se do kraja avgusta osećati mekše, osetljivije, ranjivije, a inače neuobičajene suze postaće svakodnevica. Ako ne možete da kontrolišete suze, ne brinite, kriva je Venera, piše Zadovoljna.hr.

3. Devica

Device uvek teže savršenstvu i baš će im zato retrogradna Venera pokvariti planove. Oprezne, inteligentne i sitničave, Device nikad ne dopuštaju da im nešto promakne, a dok se Venera u svojoj orbiti vrti unazad, Devicama ništa neće ići od ruke. Svađa s bliskom osobom nagovestiće kraj vašeg odnosa, a jedini izlaz bit će iskreno izvinjenje – mehanizam koji Device jako retko koriste. Ovog leta moraćete da uverite ljude da vam je stalo do njih. 

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.