Nakon što je slavna pevačica i reperka Lizzo optužena za brutalno zlostavljanje svojih plesačica, postalo je jasno i to za manje od 24 sata, stigla je i prva potvrda da joj muzička industrija okreće leđa.

Podsetimo, tri bivše plesačice podnele su tužbu protiv reperke, jer ih je navodno podvrgavala sramotnom ponašanju i seksualno uznemiravala pevačice i vršila pritisak da učestvuju u uznemirujućim seksualnim dešavanjima.

Kako se navodi u tužbi, tokom koncertne turneje, nakon gostovanja u Amsterdamu, plesačice tvrde da ih je Lizzo zvala u noćni izlazak u grad, koji se završio u čuvenoj četvrti Crvenih fenjera gde su se dogodile krajnje odvratne stvari.

"Stvari su brzo izmakle kontroli. Lizo je počela da poziva članove ekipe da naizmenično dodiruju striptizete, hvataju dildoe iz vagine izvođača i jedu banane koje vire iz njihovih vagina", piše u tužbi što se ponovilo još jednom mesec dana kasnije.

Lizzo je zlostavljala plesačice.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, to nije sve. Iako Lizzo i sama ima preko 140 kilograma, navodi se i da je posramljivala jednu od plesačica zbog njene prevelike telesne kilaže.

Plesačice takođe tvrde da je šefica Lizinog plesnog tima Šarlin Kvigli grdila druge plesačice zbog upuštanja u seks pre braka i raspravljala o nevinosti jedne plesačice na društvenim mrežama.

Lizzo je optužena za gnusno ponašanje.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon svega što je procurilo u javnost, jasno je da je karijera Lizzo na staklenim nogama, a prvi "šamar" dobila je od svog najvećeg idola - Bijonse.

Naime, R'n'B diva sinoć je u Bostonu održala koncert i prilikom izvođenja svoje pesme "Break My Soul (The Queens Remix)" odlučila da ne izgovori ime Lizzo.

U jednom delu pesme, Bijonse nabraja istaknute perfomerke afroameričkog porekla i Lizo je na tom spisku, a pevačica je ovog puta odlučla da ne izgovori njeno ime već je ponovila ime koleginice Erike Badu.

Njeni obožavaoci ubeđeni su da to nije slučajnost.


"Bijonse nema milosti", "Još nisu svi mediji stigli da prenesu detalje tužbe, a Bijonse joj je rekla – Lizo, gotova si", "Ovo je stvarno kraj njene karijere"... neki su od komentara na društvenim mrežama.

Poznato je da se Lizo od malih nogu divi Bijonse, naziva je svojim uzorom i "najvećom umetnicom našeg vremena", a čuvena je scena u kojoj je mlađa pevačica poručila starijoj da joj je svojom muzikom promenila život.

Nakon što je jednom prilikom Bijonse izgovorila njeno ime u pomenutoj pesmi na svom koncertu, Lizo je zaplakala od sreće i poručila da se oseća počastvovano. Uz to, nakon što joj je diva jednom prilikom čestitala rođendan, pevačica se odmah pohvalila na Instagramu i rekla da ne zna kako da se ponaša od sreće.

Međutim, sada je jasno da je Bijonse više ne ceni, a samo je pitanje trenutka kada će istu stvar uraditi i drugi koji su sa njom sarađivali ili je pominjali u pozitivnom kontekstu.

Bonus video:

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse TikTok/go_from_zero_to_hero

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!