Iako se nedavno oglasila bivša devojka Brusa Vilisa koja je potvrdila za medije da je stanje glumca sve gore, te da se čula sa njegovom suprugom koja nije imala dobre prognoze, sada su usledile sjajne vesti koje su obradovale njegove mnogobrojne fanove.

Brus Vilis pati od demencije.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brus Vilis vraća se u Holivud, a sve zahvaljujući Kventinu Tarantinu koji je potvrdio da će se akcioni heroj pojaviti opet na velikom platnu. On trenutno priprema sve za početak snimanja novog filma po imenu "Filmski kritičar", a u ovom ostvarenju Brus će imati manju ulogu.

Kventin Tarantino rešen je da vrati Brusa Vilisa u Holivud.
HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia 

On još nije komunicirao sa porodicom Vilis i rekao da je će, ukoliko oni misle da Brus nije dovoljno dobro da snimi nekoliko scena, poštovati njihovu odluku.

Međutim, ako dođe do toga, Tarantino je rekao da i dalje ne odustaje od pojavljivanja slavnog glumca u projektu. Samo će se u tom slučaju u novi film ubaciti ubaciti snimak Vilisa iz jednog od njegovih starih filmova.

Brus Vilis imaće malu ulogu u novom projektu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, pre nekoliko meseci otkriveno je da Brus Vilis pati od afazije, međutim, malo nakon toga ispostavilo se da glumac ima i frontotemporalnu demenciju.

Njegovo stanje pogoršavalo se vremenom, a kako su pričale njegove ćerke, pa i sama supruga Ema, on je na momente "onaj stari", da bi se već u sledećem ponašao poput deteta, ili bio potpuno izgubljen.

Brusu Vilisu je sve gore.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je u jednom trenutku javno zamolila paparace da "ne viču na njega", jer ga dobacivanjem remete čak i pri jednostavnim radnjama kao što je, primera radi, odlazak do omiljenog kafića po kafu.  

Brus Vilis se nekad ponaša kao dete.
Instagram 

Brusovo realno stanje videlo se i na proslavi njegovog rođendana. Glumac je bio dobro raspoložen, ali su njegovi pokreti bili neartikulisani, gotovo dečiji, a mnogima nije promaklo ni da mu fali zub.

Da situacija nije sjajna dalo se primetiti i po određenim Eminim pitanjima poput: "Da li želiš sada da ugasiš svećice" i slično, čime se samo potvrdilo ono što je rečeno u prošlosti - da glumac ima dobre i loše dane, te da se nikada ne zna kako će reagovati, kao i da je njegov karakter sada drugačiji.

Bonus video:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!