Kada je pre nekoliko meseci otkriveno da Brus Vilis ima frontotemporalnu demenciju (FTD), vest je slomila milione njegovih obožavatelja. Porodica se oglasila na mrežama i zahvalila se svima na podršci, a potvrdila da je njegovo stanje uznapredovalo. Nažalost, za ovu bolest trenutno nema leka, a sada su stigle i nove informacije vezane za njegovo stanje.

Brus Vilis je sve gore.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je do sada njegova druga supruga Ema bila ta koja se oglašavala na mrežama i delila detalje o progresu, sada je o Vilisu i njegovoj borbi sa bolešću progovorila i njegova bivša devojka Marija Bravo.

Brus i Marija su bili u vezi devedesetih. Upoznali su se u njegovom restoranu "Planeta Holivud" i bili su u vezi 2 godine.

Marija je sada otkrila medijima da je na jednom humanitarnom događaju bilo govora i o njegovom zdravstvenom stanju i da je tada razgovarala sa glumčevom ženom.

"On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi", rekla je Marija.

Bonus video:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!