Hari Stajls je fotografisan kako uživa na brodu sa prijateljima, a tom prilikom mediji i ljudi na mrežama su uočili jedan detalj koji nije mogao proći nezapaženo. Hari je viđen sa tetovažom za koju se veruje da je posvećena njegovoj bivšoj devojci Oliviji Vajld, koja je varala svog supruga sa slavnim pevačem.

Podsetimo, kada se saznalo da su Olivija Vajd i Hari Stajls u vezi, svet je ostao u potpunom šoku, pogotovo jer su mnogi mislili da je glumica još uvek sa glumcem Džejsonom Sudeikisom sa kojim ima i decu.

Sudeikis se našao na meti osuda celog sveta kada je bivšoj partnerki tokom lajva uručio papire za sud povodom starateljstva nad decom, čime je javnost brzo skočila na njenu stranu.

Olivija Vajld dobila papire od bivšeg muža
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Međutim, da Olivija nije tolika "slatkica" saznalo se pre samo par meseci kada se saznalo da je glumica varala Džejsona, te čak Hariju nosila omiljeni obrok koji je ranije pripremala glumcu. Sudeikis je čak pokušavao da je zaustavi, što je ispričala njihova nekadašnja dadilja.

Olivija Vajld i Hari Stajls dok su bili u vezi
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na novim fotografijama, bivši član grupe One Direction uživa na brodu u Bolseni, u Italiji, a tom prilikom paparaci su uhvatili tetovažu koja izgleda kao ispisano ime "Olivija", i to na vrlo vidljivom mestu - na njegovoj butini. Poznato je već da je veza Harija i Olivije izazvala buru u medijima, tako da ova tetovaža mnoge iznenađuje.

Reč "colazione" - što je na italijanskom doručak - takođe je delovalo kao da je ispisana na nozi Harija Stajlsa, iako je nejasno da li postoji bilo kakva veza između te dve tetovaže.

Dok su neki fanovi brzo ukazali na Oliviju (39) kao nositeljku Stajlsove tetovaže, drugi su sugerisali da bi značenje moglo imati neke veze sa pesmom One Direction "Olivia" sa njihovog albuma "Made in the A.M." iz 2015. Obožavaoci su se takođe pitali da li je na fotografijama - koje su snimljene iz daljine - čak i napisano ime "Olivija".

- Živeću u blaženom neznanju šta ta tetovaža zapravo govori dok ne vidim neke fotografije u Ultra HD 4K rezoluciji koje će dokazati da nisam u pravu jer znam da moj muškarac nije bio dovoljno glup da istetovira nečije ime, napisala je jedna korisnica Tvitera.

- Sve šale na stranu ako tetovaža zaista kaže Olivija, to samo dokazuje da je Hari Stajls čovek. Uradio je nešto ludo zbog devojke u koju je bio zaljubljen u jednom trenutku kao verovatno neki veliki romantični gest, napisao je drugi korisnik na Tviteru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!