Nina Seničar, jedna od najlepših žena sa ovih prostora, već neko vreme boravi u Srbiji gde snima novu sezonu popularne serije "Popadija", te nije iznenađenje što joj se u nekom trenutku pridužio i suprug, inače američki glumac Džej Elis

Par je čak uslikan i u ludom provodu u jednom luksuznom beogradskom klubu, a čini se da se glumac sada i sam uverio u čari noćnog života prestonice. 

Nina Seničar uživa sa mužem.
Instagram 

Mnogi kažu da je najbolji provod u našoj zemlji, rekli bismo da bi se i holivudska zvezda složila sa time. Glumac Džej Elis provodio se u klubu, igrajući tik uz binu, u muškom društvu, piše Telegraf rs koji i donosi snimak srpskog zeta u noćnom izlasku.

Nina i Džej uživali su potom i na reci, te nema sumnje da Elisu boravak u Beogradu veoma prija. 

Podsetimo, lepa Novosađanka u braku sa američkim glumcem je od 2022. godine, a onjihovom venčanju pisao je i čuveni Vogue, dok su bajkovite fotografije sa svečanosti oduševile mnoge. 

Nažalost, bilo je i onih koji su glumcu zamerili što je "oženio belkinju""Pravi dete kome hoćeš, ali majci ne dovodi belkinju", glasio je jedan od pogrdnih komentara.

"Pitao sam se što su mu usta boje pepela, a onda sam shvatio da je to jer je ljubio onu Srpkinju", glasio je drugi, gde se ponovo aludiralo na boju kože Nine Seničar.

"Trebalo je da oženi Isu Rej", pisali su mnogi. Podsetimo, Isa i Džej imali su burnu romansu koja je okončana kada je on upoznao Ninu Seničar, što mu njegovi fanovi očigledno ne praštaju, no ni Nina ni Džej se nisu obazirali na pisanja hejtera. 

Inače, i sama Nina je pre Džeja bila najpoznatija po romansi sa Erosom Ramacotijem koji je zbog nje redovno dolazio u Srbiju i koji je za njom izgubio glavu, ali je odnos ipak prekinut.

Eros Ramacoti izgubio je glavu za Ninom.
Kurir/ Damir Dervišagić 

 Ipak nekadašnji par ostao je u dobrim odnosima i čuju se s vremena na vreme.

Ko je muž Nine Seničar

Džej Elis stekao je veliku slavu nakon što se 2013. pojavio u seriji "The Game", a od 2016. do 2021. bio član glumačlke postavke "Insecure", što mu je donelo nagradu. Glumio je zatim 2019. u filmu "Escape room" a onda i 2022. u "Top Gun: Maverick" uz Toma Kruza. 

Njegov otac radio je u vojnom vazduhoplovstvu, a majka kao direktorka finansija. Za 13 godina promenio je 12 škola. Završio je Konkordija univerzitet u Oregonu gde je igrao košarku. Bavio se i odnosima sa javnošću i modelingom, ali je gluma ipak njegova najveća ljubav. 

Bonus video:

NINA SENIČAR FATALNA JE I U KUHINJI: Jedan poznati specijalitet još se nisam usudila da spremim! SANJAM DA ŽIVIM NA SALAŠU Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!