Svet i dalje ne prestaje da bruji o novoj vezi Arijane Grande sa oženjenim američkim glumcem Itanom Slejterom. Podsetimo, javnost je najpre iznenadila vest da se pevačica razvodi, te da sa mužem nije od januara, što je i potvrđeno kada se pojavila na Vimbldonu bez burme. 

Međutim, malo potom počele su da kruže priče da se zbližila sa jednim od kolega na poslednjem projektu, da bi se brzo saznalo da je sa Itanom ne samo bliska, već i da je u vezi. 

Arijana Grande je u vezi sa kolegom.
MICHELLE YEOH / INSTAGRAM 

Iako su neki izvori tvrdili da su i pevačica i glumac najpre raskristili sa partnerima pre nego što su uplovili u vezu, to se ispostavilo kao netačno kada je Slejterova supruga Lili izašla u javnost rekavši za Arijanu da nije najbolji prijatelj. Ovakvo mišljenje ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je pevačica više puta bila u porodičnoj kući Slejtera, te da se družila sa njegovom suprugom i da je čak provodila i vreme sa njihovom bebom koju su dobili pre nekoliko meseci.

Itan Slejter je ostavio ženu.
Instagram 

Inače, glumac koji s pop zvezdom igra u filmu "Opaki" (Wicked) podneo je tek pre nekoliko dana zahtev za razvod od supruge Lili Džej.

"Itan je došao kod Lili nekoliko dana pre nego što su objavljene vesti o Arijani i njemu i rekao joj da želi razvod. Ona to nije mogla ni da nasluti", kaže anonimni izvor za Us Weekly.

Drugi izvor rekao je za TMZ da je Lili Džej "očajna jer joj se porodica raspada" i da ima osećaj da je Slejter "napustio svoju porodicu", a da joj najteže pada to što njen sin neće stalno uz sebe imati oba roditelja.

Navodno se supružnici ne rastaju u dobrim odnosima jer ona oseća da je glumac "okrenuo leđa svojoj porodici" da bi bio s muzičkom zvezdom.

Sada su se na mrežama pojavile i fotografije sa proslave Arijaninog rođendana na kojima je novopečeni par zagrljen i zaljubljen. 

Kako piše Daily Mail, pevačica je 30. rođendan proslavila u Velikoj Britaniji, u seoskom okruženju, ali na vrlo luksuzan način – u odmaralištu Soho Farmhouse, za koje je potrebno odvojiti 500 dolara za noćenje!

Itan Slejter i Arijana Grande uslikani su otpozadi zagrljeni, a ona je stajala između svog dečka i jednog nepoznatog muškarca. Žena koja ih je primetila na odmoru izjavila je da je primetila par tokom doručka, kada su želeli da fotografišu jaje koje je konobarica prosula, uz pevačicin komentar da "izgleda slatko".

Sve se dogodilo tri nedelje pre nego što je otkriveno da su glumac i Arijana u vezi i pre nego što je otkriveno da se ona razvodi od supruga Daltona Gomeza, a zbog celokupne situacije Arijanu koja se uvek u javnosti predstavljala kao slatkica sada zovu "lažnom sveticom".

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!