Karlos Alkaras postao je svetska zvezda nakon pobede na Vimbldonu, te ne čudi što ga paparaci prate gotovo u stopu, a javnost zanima svaki njegov potez. Mladi teniser posebno je provukao pažnju i ženske populacije (ali i muške), međutim, još tokom turnira saznalo se da je zauzet. 

Karlos je pobedio na Vimldonu.
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Njegovo srce osvojila je lepotica iz njegovog rodnog mesta sa kojom je i odrastao, Marija Gonzales Himenez, teniserka i igračica koja se deklariše i kao Alkarazova "najveća navijačica".

Karlos je bio u vezi sa Marijom.
Instagram 

Alkaraz je svojevremeno za magazin "Vogue" ispričao da godinu i po dana nije imao emotivnu vezu i da je zbog toga išao kod psihologa. "Teško je naći osobu koja će deliti svoj život sa vama ako ste uvek na drugom kraju sveta", rekao je tada mladi teniser, a ovu zrelu odluku mnogi su pozdravili. 

Činilo se da je kraj lepe Marije bio srećan, no, sa novom slavom stvari su se očigledno promenile.

KArlos navodno više nije sa Marijom.
instagram/mariaaagimenezz 

Naime, mladi teniser je, prema pisanju stranih medija, krenuo da "puca" na visoko, smatrajući da "može bolje od devojčice iz rodnog mesta", te je pobedu na Vimbldonu umesto s njom slavio sa drugom devojkom. 

Reč je o 21-godišnjoj Loli Mirandel, francuskoj teniserki i nfluenserki kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru.

Kako su preneli španski mediji, Karlos i Lola su se upoznali putem Instagrama, a kako su izvori izjavili za magazin Socialite zbog nje je Karlos nakon osvajanja Vimbldona otputovao u Nicu.

"Da, razgovaraju i na ovom turniru u Nici to bi bio prvi put da se sretnu. Zato je Alkaraz odlučio da ode u Nicu umesto odmora, nakon osvajanja Vimbldona", reči su neimenovanog izvora, preneo je španski Marie Claire.

Prema pisanju stranih medija, Karlos i Lola su se videli nekoliko puta u poslednjih desetak dana.

Karlos Alkaraz je jednom prilikom rekao da ga kratkotrajne veze ne zanimaju i da želi da pronađe svoju mirnu luku, pa nam ostaje da vidimo da li je Lola Mirandel "ona prava".

Lola Mirandel osim teniske karijere, gradi i karijeru influenserke i reklo bi se da joj ne ide loše s obzirom da trenutno ima 109.000 pratilaca. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!