Kejt Midlton i princ Vilijam važe za jedan od najskladnijih slavnih parova, međutim, daleko od toga da i oni nemaju svoje dobre i loše dane ili pak razmirice u vezi. No, to retko kada možemo da vidimo. 

U javnosti, oni su uvek skladni, i najveća podrška jedno drugome, a da ne govorimo o tome što sve rade zajedno. Nema tu onog - ja ću prvi/prva... u stvari, tako se barem mislilo. Do sada!

Kejt Midlton I Vilijam važe za skladan par.
Rogers George / Sipa Press / Profimedia 

Jedan snimak koji kruži mrežama pokazao je dinamiku slavnog para iz drugog ugla i čini se da Vilijam nije taj koji nosi pantalone. Sve to samo je "cherry on top" nakon priča da je Kejt ta koja "nosi pantalone" i ona koja je glavna u kući. 

Ona sramežljiva, nežna vojvotkinja kakva je bila na početku, definitivno je ostala u prošlosti, a sudeći po komentarima izvora bliskih kraljevskoj porodici, princeza ne dozvoljava da Vilijam "vrda" i radi šta on hoće, što se i dokazalo u nekoliko prilika. 

Kejt Midlton više nije sramežljiva kao na početku.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na video klipu koji je kombinacija snimaka sa različitih dešavanja jasno se vidi da Vilijam sluša Kejt bez pogovora i radi i ide tamo gde mu ona kaže. 

Zapravo, nedavno je u novoj knjizi autora Valentajna Loua "Courtiers: Intrigue, Ambition, and the Power Players Behind the House of Windsor" objavljeno da je lepa Britanka navodno daleko čvršća i čeličnija nego što to javnost misli. "Ne dobija onoliko zasluga koliko bi trebalo, jer je toliko suptila u svom stavu. Ona igra igru na duge staze. Uvek je imala cilj i mantru: "Ovo je moj život i moj istorijski put i ja ću jednog dana biti kraljica"", rekao je izvor čiji su navodi objavljeni u knjizi. 

Kejt Midlton je svesna da će jednog dana biti kraljica.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Priča se da je od Kejt strpela čak i kraljica, iako je poštovanje od strane Midlton uvek dobijala. U isti mah Kejt je znala da će pre ili kasnije doći njenih "5 minuta", odnosno da će "naplatiti" mučnje koje je prošla dok nije postala član kraljevske porodice.

Podsetimo, Vilijam i Kejt su u prošlosti raskinuli upravo zbog Elizabete i Čarlsa, i to uoči nove godine, samo zato što su savetovali princu da ne žuri u vezi sa vojvotkinjom.

Međutim, Vilijam sa Kejt nije raskinuo samo tada, već se to ponovilo još nekoliko puta, tvrde kraljevski biografi. 

Ipak, čini se da je ljubav bila jača, te su se krajem 2007. godine pomirili i nastavili gde su stali, a 3 godine kasnije su se i verili. Godinu dana kasnije usledilo je venčanje koje je pratilo čak 160 milina ljudi širom sveta, te je čini se ipak tačno ono "ko se zadnji smeje, najslađe se smeje".

Međutim, daleko od toga da je nakon venčanja sve bilo potaman za Midlton. U prošlosti ste, pa čak i nedavno, u više navrata pisalo o Vilijamovim neverstvima što je Kejt stoički istrpela i, kako se sada čini debelo naplatila.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!