Svet je uzdrmala vest da je slavna glumica Sofija Loren završila u bolnici nakon nezgode u kući. Očekivano, uz nju je porodica, sa akcentom na sinove, ali i njihove žene koje su i u ovom trenutku pokazale koliko im je stalo do svekrve. 

Celokupna situacije bacila je svetlo i na Sofijinog sina Edoarda Pontija upravo zbog njegove supruge, inače lepe Srpkinje koju ste sigurno poslednjih dana gledali na televiziji. Naime, na određenim kanalima ponovo se prikazuju neke od popularnijih kriminalističkih serija poput Rizzoli & Isles, NCIS, i mnogih drugih, a upravo tu je među glavnim ulogama upravo snaja Sofije Loren koja je osvojila Holivudom talentom i neposrednošću. 

Saša Aleksander je zvezda u Holivudu.
Steven Bergman / PA Images / Profimedia 

Iako nema mnogo ljudi sa ovih prostora koji su uspeli da ostvare holivudsku karijeru, Suzana Drobnjaković jedna je od onih koja je ispunila "američki san". U svetu je poznata po imenu Saša Aleksander, međutim, daleko od toga da se stidi svojih korena. Naprotiv.

Suzana se udala za sina Sofije Loren.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Čak i decu koju je dobila u braku sasinom Sofije Loren uči srpski, a pre izvesnog vremena u jednoj emisiji je milione Amerikanaca učila da psuju na našem jeziku. Čak i u seriji Rizzoli & Isles u jednoj epizodi priča na čistom srpskom kada kao forenzičarka pokušava da reši slučaj kidnapovanih devojaka iz Hrvatske. 

Inače, jedan od poslednjih projekata Suzane Drobnjaković je davanje glasa za animiranu web seriju "Deathstroke: Knights & Dragons", a potom je režirala 9. epizodu treće sezone serije "You".

Ipak, kako je i sama istakla, dugi sati na snimanjima bili su joj previše iscrpljujući, zbog čega nije mogla da se posveti deci koliko je želela, te je svoj poslovni angažman smanjila dok ne odrastu.

No, aktivna je u režiserskim vodama, a o porodici i poslovnim planovima govorila je poslednji put pre godinu dana u emisiji kod Konana Obrajana.

Saša je objasnila da se u njenoj kući govori više jezika, na prvom mestu zbog supruga koji je sin čuvene Sofije Loren i Karla Pontija, što u samom startu znači, pored engleskog, da se može čuti i italijanski, ali i srpski, s obzirom da je ona poreklom iz Srbije.

Dodala je da joj deca govore i francuski jer idu u francusku školu pošto je njen muž deo života proveo i u Francuskoj i taj jezik odlično govori. Saša je ispričala da deci često peva na srpskom, jer ju je tome učila i majka.

"Naša porodica je mešana. Moj muž je pola Italijan, pola Francuz, naša deca idu u francusku školu. Moja majka je bila Srpkinja, tako da ja jako dobro govorim i srpski jezik i volim deci da pevam srpske pesme. Srpski jezik, iako je prelep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto sa mnogo emocija, čak i nepristojne reči."

Suzana je otkrila da je decu naučila srpski.
printscreen/youtube 

Međutim, nakon toga je nasmejala sve kada je objasnila voditelju i kako zvuče psovke na srpskom.

"Srpske psovke imaju dublje značenje", rekla je, a potom je dogovorila voditelju šta bi rekla dečku da je prevari, na srpskom, razume se.

"Dabogda dobio gljivice na ja**ma", prevela je glumica.

Inače, Suzana, odnosno Saša pre braka sa sinom Sofije Loren bila je udata za Luku Pecela, ali taj brak nije potrajao.

Sreću je našla sa rediteljem Edoardom Pontijem sa kojim je dobila i dvoje dece - Luciju i Leonarda.

Sa svekrvom Sofijom je u sjajnim odnosima, te su često zajedno na crvenom tepihu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram Saša Aleksander Ponti, odnosno Suzana Drobnjaković poznata je holivudska glumica, a inače je i snaja čuvene Sofije Loren.

Bonus video:

Zašto Srpkinje vole Crnogorce? Tiktok/mirelaljumic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!