Slavni glumac Brendan Frejzer i njegova devojka Džien Mur napravili su predah od obaveza i otputovali u Italiju, gde su ih paparaci i uslikali na plaži.

Par je uživao u toplom sunčanom danu, a Frezer se čak toliko opustio da je skinuo i majicu, što se u prošlosti nije dešavalo od kako se ugojio zbog stresa nakon traumatičnih događaja iz prošlosti.

Primetno je da je glumac koji je u jednom trenutku dogurao i do 200 kilograma primetno smršao, što je obradovalo njegove obožavatelje koji su navijali da Frezer što pre stane na noge. 

Tome je doprineo i neverovatan uspeh njegovog povratničkog filma "Whale" koji je osvojio Oskara, i zbog kojih je dobio ovacije koje su trajale preko 15 minuta, što ga je u nekoliko navrata dovelo do suza, s obzirom da je godinama bio na listi zabranjenih u Holivudu. 

Podsetimo, Frejzer se godinama retko pojavljivao u javnosti, a svemu je "kumovao" napad bivšeg predsednika Holivudskog udruženja stranih novinara Filipa Berka, kojeg je Brendan u jednom trenutku optužio za zlostavljanje.

Brendan Frejzer godinama se nije mogao videti u javnosti.
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Zbog ovog incidenta Frejzer je pao u depresiju. Navodno je Berk pokušao da ga obljubi i u tome i uspeo, a glumac je tvrdio da je nakon svega plakao "poput deteta". Nažalost, niko mu nije verovao, a nekadašnji predsednik HFPA-a sve je demantovao.

Brendanu Frejzeru niko nije verovao da je zlostavljan.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

"Njegova leva ruka poseže, grabi me za zadnjicu, a jedan od njegovih prstiju dolazi do sredine. Počinje da ga pomera", prisetio se Frejzer. "Osetio sam se loše. Osećao sam se kao malo dete. Osećao sam se kao da mi u grlu stoji loptica. Mislio sam da ću zaplakati", ispričao je tada glumac.

Iako je Frejzeru poslao ručno pisano pismo, Berk je negirao da se bilo šta slično dogodilo i u obraćanju GQ-u istakao da je u pitanju "potpuna izmišljotina".

Brendan Frejzer progovorio je o silovanju novinara.
Shutterstock 

"Moje izvinjenje nije priznanje, već više: "Ako sam učinio ništa što je uznemirilo gospodina Frejzera, nije bilo namerno i žao mi je"", poručio je tada Berk, a od tog trenutka kreće pakao za Frejzera. Zbog cele situacije više nikada nije bio pozivan na Dodelu Zlatnih globusa čiji je domaćin upravo sporno udruženje. Bio je zabranjen u Holivudu, a uloga gotovo da nije bilo.

"Ne znam da li je moje priznanje izazvalo nemilost grupacije HFPA. Ali tišina je bila zastrašujuća", rekao je Frejzer. "Kada tokom vaše karijere telefon prestaje da zvoni, počnete da se pitate zašto. Postoji mnogo razloga, ali da li je ovo jedan od njih? Mislim da jeste", objasnio je glumac 2018. godine ističući da je bio na "crnoj listi" Holivuda.

Brendan Frejzer godinama je bio na crnoj listi Holivuda.
Shutterstock 

Na sve to, glumac je imao velikih zdravstvenih problema, te završio u bolnici gde je imao višetruke operacije. Njegovo lečenje trajalo je sedam godina. Franšiza "The Mummy" uzela je veliki danak zbog nehumanih uslova snimanja, što je samo pogoršalo postojeće probleme.

Takođe, 2007. godine prošao je kroz težak razvod od supruge Afton Smit koji je finaliziran 2008. godine, međutim, 2013. godine Frejzer je molio da mu se smanji alimentacija od 900.000 dolara godišnje jer više nije zarađivao toliko zbog smanjenja obima posla.

Brendan Frejzer prošao je kroz težak razvod.
Shutterstock 

Ipak, Frejzer nije izgubio veru u ljubav, te je sreću našao kraj devojke Džien Mur, koja mu je najveća podrška i koja ga je i naterala da dovede svoj život u red, a ponajviše kilograme koji su uticali na njegovo zdravlje.

Frejzer je više puta bio i glavna meta ismejavanja zbog izgleda, jer više nije onaj holivudski zavodnik na kojeg je publika navikla.

Brendana Frejzera su ismevali zbog izgleda.
Queensofthenorth/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Poseban šok je bilo nedavno kada su mreže preplavile fotografije sa snimanja filma "Whale" na kojima je bilo teško prepoznati slavnog lepotana. Ipak, iako se jeste ugojio, dobar deo svega bio je kostim. 

U mesecima koji su usledili, njegova kilaža je lagano ali sigurno išla na dole, što je primetno i sada kada pogledate fotografije sa plaže.

Transformacija je neverovatna, te se mnogi nadaju da, nakon uspeha sa filmom "Whale", ponude za nove uloge neće izostati, te da glumac nikad više neće završiti na mračnom mestu na kojem je bio sve ove godine. 

Brendan Frejzer ima podršku devojke.
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!