Slavna glumica Kler Dejns postala je mama po treći put i to u svojoj 45. godini, a srećne vesti je za magazin People potvrdio predstavnik za štampu koji zastupa i nju i njenog supuga, inače glumca Hjua Densija.

Nakon dva sina, par je dobio ćerku, a glumica je istakla da su se njena deca radovala novoj prinovi.

Podsetimo, Kler se proslavila još na samom početku karijere kada je igrala u brojnim holivudskim hit filmovima poput "I to mi je neki život", a pogotovo nakon "Romea i Julije" gde joj je partner bio Leonardo Dikaprio

Tada su mnogi govorili da je proradila hemija između glavnih glumaca, međutim, to nije bila istina. "Kada imate komplikovaniju vezu od Šekspirovih ljubavnika, znate da je loša", rekla je Dejns, da bi se potom provlačilo do su glumci jedva razgovarali između scena, kao i da je "Kler išla na nerve Dikapriu", te da im je svaka scena bila mučenje. "Ona mu je bila rak-rana, ali ne jer je bio zaljubljen, nego jer ga je toliko nervirala", navodno je rekao jedan od izvora.

Dejns, kojoj je jedna od najnovijih uloga u seriji "Domovina", svojevremeno je izazvala kontroverze javnosti 2003. kada je započela vezu sa zauzetim glumcem Bilijem Krudupom sa  kojim se zbližila na snimanju filma 'Stage Beauty'.

Bili je zbog Kler nakon osam godina veze ostavio kolegicu Mari Luiz Parker koja je tada bila u sedmom mesecu trudnoće.

"To je bila strašna stvar. Bilo je to jako teško. Nisam znala kako ne biti deo te situacije. Zaljubila sam se u Bilija i morala sam to da istražim i imala sam 24 godine... Nisam baš znala kakve posledice mogu biti.. Ali dobro je. Preživela sam to", objasnila je Dejns svojevremeno. 

Par je bilo zajedno nekoliko godina, a onda se kolo sreće okrenulo i Bili je osetio na sopstvenoj koži ono što je uradio Meri, s obzirom da je ostavljen zbog Hjua Densija koji je danas najpoznatiji po seriji "Hannibal".

Kler je odmah pala na njegov šarm te su se venčali 2009, a čini se da se ova odluka pokazala dobrom jer je par još uvek zajedno i raduju se što su ponovo postali roditelji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!