Rasel Krou i njegova devojka Britni Teriot trenutno su na odmoru u Italiji, a paparaci su ih uhvatili tokom krstarenja nedaleko od Kaprija. Par je nedelju proveo opuštajući se na luksuznoj jahti sa Raselova dva sina Čarlsom (18) i Tenison (16), koje je zvezda "Gladijatora" dobila u braku sa bivšom suprugom Danijelom Spenser.

Britani (32) koja je od Rasela mlađa 26 godina, nije imala problem što je paparaci snimaju u minijaturom kupaćem kostimu, a njena vitka linija oduševila je sve kada su se fotografije našle na mrežama.

Sa druge strane, glumac se krio u senci, ne skidajući majicu i šorts, a mnogima nije promaklo da se Krou ponovo ugojio. Krou je inače sve vreme bio na telefonu i besno razgovarao sa nekim.

Ipak, to nije omelo raspoloženje drugih na jahti, a Britni je s vremena na vreme dolazila do njega i pokušavala da ga odobrovolji.

Inače, za nju mnogi kažu da je slika i prilika glumčeve bivše supruge, zbog čega se smatra da nikada zapravo nije preboleo Danijelu do kraja.

Sa njom je bio u braku 15 godina, i činilo se da imaju odnos iz snova, a onda je sve iznenadila vest da se razvode, jer niko nije mogao ni da nasluti da postoje bilo kakvi problemi u njihovom odnosu. Danijela je nedavno i progovorila o razlozima razvoda, što je bilo jedno od njenih retkih oglašavanja, pogotovo na ovu temu.

"Dakle, završivši na mestu gde nismo prijatelji, ili nismo u mogućnosti da budemo tu za decu i uradimo stvari poput odlaska na premijeru ili zajedničkog Božića, ili stvari koje su veoma važne za decu, mislim da bilo bi zaista tužno mesto za kraj", objasnila je. "Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza se završila, ali ne i prijateljstvo", rekla je na kraju.

Međutim, iako su odluku o razvodu doneli zajednički, prema pisanju stranih medija Danijela ta koja je prva zatražila razvod, što je Raselu veoma teško palo. Dugo je nakon svega mislio da nema šanse da dopusti da mu se ikada bilo koja druga žena približi, a onda je u njegov život ušla Britni i sve se promenilo.

Retko kad se odvajaju, a odnedavno se šuška i da se par venčao u tajnosti s obzirom da je 26 godina mlađa partnerka glumca uslikana sa prstenom na "onom" prstu.

Činilo se da je Rasel probao zbog nove devojke i da konačno sredi liniju, a mnogi su smatrali da ga Britni tera da se "sredi", pogotovo nakon što su viđeni da treniraju po najvećem suncu, ali to su za sada samo spekulacije.

Rasela devojka tera da smrša.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!