Rasel Krou definitivno živi drugu mladost. Sudeći po Instagramu njegove devojke Britni Teriot redovno imaju nastupe, i ređaju svirku za svirkom, a upravo ona je ta koja mu peva back vokale. 

Glumac ne krije koliko uživa u muzici, a još više u tome što je kraj njega i devojka koja ga je vratila u život nakon godina i godina bola nakon razvoda od supruge. Mnogi su mišljenja da je njihovu vezu dodatno učvrstilo to što zajedno dele glumčev hobi, što nikad nije mogao sa bivšom ženom.

Rasel Krou uživa što nastupa sa devojkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Britni mu je ogromna podrška i u procesu gubitka kilograma, s obzirom da je nakon kraha braka dogurao do neverovatnih 180 kg. Inače, zanimljivo je da za Britni kažu da je kopija Raselove bivše partnerke Danijele Spenser sa kojom je proveo 15 godina.

Rasel Krou pokušava da smša.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vesti o razvodu slavnog para došle su 2018. godine, i bile su pravi bum jer niko nije mogao ni da nasluti da postoje bilo kakvi problemi u njihovom odnosu. Danijela je nedavno i progovorila o razlozima razvoda, što je bilo jedno od njenih retkih oglašavanja, pogotovo na ovu temu.

"Dakle, završivši na mestu gde nismo prijatelji, ili nismo u mogućnosti da budemo tu za decu i uradimo stvari poput odlaska na premijeru ili zajedničkog Božića, ili stvari koje su veoma važne za decu, mislim da bilo bi zaista tužno mesto za kraj", objasnila je. "Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza se završila, ali ne i prijateljstvo", rekla je na kraju.

Međutim, iako su odluku o razvodu doneli zajednički, prema pisanju stranih medija Danijela ta koja je prva zatražila razvod, što je Raselu veoma teško palo. Dugo je nakon svega mislio da nema šanse da dopusti da mu se ikada bilo koja druga žena približi, a onda je u njegov život ušla Britni i sve se promenilo.

Retko kad se odvajaju, a odnedavno se šuška i da se par venčao u tajnosti s obzirom da je 26 godina mlađa partnerka glumca uslikana sa prstenom na "onom" prstu.

Ipak, detalje svoje romanse ljubomorno kriju od javnosti, iako je jasno, čak i na bini kada nastupaju, koliko su njihove emocije jake.

Bonus video:

ŠTA IMA? Rasel Krou ne može prisustvovati krunisanju Čarlsa III zbog načina pozdravljanja MONDO/Mirela Ljumić i Teodora Orlandić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!