Sara Brejdi, inače bivša devojka glumca Džone Hila odlučila je da progovori o njihovoj vezi koju su javno ozvaničili 2021. godine, a prema njenim rečima, miljenik Holivuda i omiljeni "bucko" zapravo je bio izrazito "emocionalno nasilan" tokom njihovog zajedničkog života.

dŽONA hIL BIO JE NASILAN PREMA BIVŠOJ.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

 U seriji Instagram Story objava napravljenih između petka i subote, instruktorka surfovanja je podelila više skrinšotova različitih navodnih razmena tekstualnih poruka između nje i 39-godišnjeg glumca.

"Ovo je upozorenje za sve devojke. Ako partner ovako sa vama razgovara, napravite plan izlaska. Pozovi me ako vam treba neko da vas sasluša", napisala je Brejdi, pokazujući sms poruke navodno od Hila u kojima je tražio da skine sve fotografije surfovanja sa svog Instagrama sa "gu*icom u tangama".

Nakon što je Brejdi rekla da je izbrisala "sve objave", Džona joj je navodno rekao da je to "dobar početak", ali da izgleda da "nije shvatila njegovu poentu". "Ali nije moje mesto da te učim. Jasno sam stavio svoje granice", napisao je Hil. "Odbijaš da obrišeš neke od njih i to si jasno rekla, i nadam se da te to čini srećnom."

Sara Brejdi je objavila poruke sa Hilom.
Instagram 

  Na drugom skrinšotu, Brejdi je podelila novu razmenu poruka u kojoj je glumac rekao da ako "ona ćeli da surfuje sa muškarcima", "da se bavi modelingom", "postavlja svoje slike u kupaćem kostimu", "on nije pravi partner za nju". 

Ona je potom napisala u zasebnoj objavi: "I ja se borim sa mentalnim zdravljem, ali ga ne koristim da kontrolišem ljude kao što je on meni radio".

Potom je dodala: "Bila je to godina isceljenja i rasta uz pomoć voljenih i doktora da se vratim svom životu bez krivice, srama i samoosuđivanja za stvari tako male kao što je surfovanje u kupaćem kostimu, a ne u konzervativnijem odelu i sigurna sam da je ispred mene još mnogo isceljenja od ovog zlostavljanja."

Atletičarka je zatim podelila navodne poruke sa Instagrama sa Hilom, u kojima se činilo da joj je glumac poslao nekoliko koketnih komentara reagujući na njene fotografije surfovanja.

"Delim ovo sada javno jer je to što sam sve to držala u sebi nanelo više štete mom mentalnom zdravlju nego što bi share ikada mogao da učini", napisala je Sara u drugom postu.

Ona je kasnije svom bivšem koji je ranije ove godine dobio dete sa devojkom Olivijom Milar, poslala poruku: "Nadam se da moj bivši ima ćerku", i dodala emodži belog srca.

Sara Brejdi se obratila bivšem.
printsreen/instagram/sarahhbrady 

"Možda će ga ona pretvoriti u pravog feministu", nastavila je, "jer je to što sebe sada naziva feministkom je prosto smešno".

U drugom postu, Brejdi je napisao o Hilu: "Ako bih mogla nešto da poželim za njega, to bi bilo  da bude okružen feminističkim muškarcima koji ga mogu naučiti da raste na način na koji je izrazio da želi."

"Mislim da slava može staviti ljude u eho komoru gledišta, što može omogućiti emocionalno nasilno ponašanje", nastavila je ona.

U poslednjem postu, Brejdi je napisala da to što je "emocionalno zlostavljana od strane  partnera ne znači da je on užasna osoba" i dodala da to često proizilazi iz nečije sopstvene traume. "U isto vreme, to ne znači da je u redu", zaključila je ona.

Sara Brejdi je u isti mah i opravdala Džonu.
printsreen/instagram/sarahhbrady 

Džona se povodom svega nije oglašavao, ali je poznato da je glumac koji je bio zvezda brojnih komedija u prošlosti kuburio sa kilogramima, zbog čega je imao komplekse, pogotovo jer je često provodio vreme sa tada najvećim frajerima poput Dikaprija i Meta Dejmona. 

Ipak, on je poslednjih par godina uspeo da smrša neverovatno, ali se u isti mah i povukao iz javnosti, odbijajući da komentariše privatni život. 

FAST / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Glumac zarad uloga spreman je na razne transformacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!