Saopštenje za javnost uzdrmalo je javnost nakon što je u njemu pisalo da je pop zvezda Britni Spirs navodno napadnuta u Las Vegasu u sredu. TMZ je prvi objavio informacije o incidentu, a sve se desilo ispred restorana Catch u hotelu Aria oko 20.30.

Časopisu "Rolling Stone" potvrđeno je od strane vlasti Las Vegasa da se incident dogodio, a izdato je i saopštenje od strane Kancelarije za javno informisanje Las Vegasa u četvrtak.

Britni Spirs sa mužem
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Dana 5. jula 2023, oko 23 sata, službenici LVMPD-a odgovorili su na poziv na imanje u bloku 3700 Las Vegas Bulevara u vezi sa istragom o bateriji. Incident je dokumentovan u policijskom izveštaju, a nije bilo hapšenja ili optužnica- stoji u saopštenju.

Britni Spirs je, kako je prvo tvrdio TMZ, a potvrdilo ovo saopštenje, primetila Vembenjamu dok je išla do ulaza u restoran. Želela je da mu priđe i da se fotografiše sa njim.

Ona je navodno s leđa potapšala NBA zvezdu po ramenu na šta je reagovalo njegovo obezbeđenje. Navodno je, kako kaže ona u izveštaju, dobila udarac u lice čime su joj skinuli naočare sa lica, usled čega je zamalo pala na zemlju, kako piše u policijskom izveštaju.

Britni Spirs sa Semom Asgarijem
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Britni se posle sabrala i ušla u restoran sa svojim mužem, Semom Asgarijem, prema svedocima TMZ-a. Obezbeđenje je navodno došlo da joj objasni situaciju. Spirs, iako je prihvatila njegovo izvinjenje, je podnela krivičnu prijavu optužujući obezbeđenje za napad.

 Bonus video:

Britni Spirs pleše Instagram/britneyspears

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!