Od nezgode kada su ih jurili paparaci, princ Hari i Megan Markl smanjili su pojavljivanje u javnosti na minimum, no sada su napravili izuzetak. Povod je bio veliki američki praznik, proslava 4. Jula, odnosno Dan nezavisnosti, a Hari je odlučio da sa ćerkicom prati tradicionalnu paradu. 

Ovako nešto iznenadilo je ljude s obzirom da su decu strogo krili od očiju sveta. Paparaci su primetili princa kako nosi Lilibet u naručju na velikoj paradi u Montesitu, u blizini njihovog doma.

Dok je Hari bio skriven ispod kačketa i naočara za sunce i ležerno odeven, devojčica je nosila ljupku cvetnu haljinu, bele sokne i crvene cipelice, a fanovima kraljevske porodice zapalo je za oko da je ona nasledila njegov riđu kosu.

Iako su mediji javili da je princ Hari paradi prisustvovao samo sa ćerkom, pojavila se i jedna mutna fotografija na kojoj vidimo porodicu na okupu, odnosno Megan Markl sa ćerkom i Harija i njihovog sina Arčija u društvu još dece.

Mnogi su, inače, iznenađeni što je Hari prisustvovao obeležavanju američke nezavisnosti od Velike Britanije, kojom vlada njegova porodica, i u to u satima pred drugo krunisanje njegovog oca kralja Čarlsa III, u Škotskoj. 

Bonus video:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!