Kada ste ćerka jedne od najtalentovanijih modnih kreatorki na ovim prostorima, nije čudno što javnost želi da sazna sve o vašem životu. Međutim, dok je jedna ćerka Verice Rakočević i te kako ponzata u javnosti, druga je prava misterija, i o njoj se zna tek ponešto i to uglavnom ono što o njoj ispriča slavna majka. 

Druga naslednica srpske dizajnerke zove se Milena i godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama, te nije neko koga imamo prilike često da viđamo.

Ona je takođe u modnoj industriji baš kao i njena majka, ali na potpuno drugi način. Milena je modni fotograf, i ima veoma uspešnu karijeru u tom poslu. Ipak, svoju karijeru izgradila je sama, a u prilog toj tvrnji ide i to što Verica godinama nije imala pojma da joj ćerka radi za čuveni Elle. 

U Beograd ne dolazi često, ali zato Verica zna da s vremena na vreme poseti ćerku u SAD.

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine- pričala je Verica svojevremeno.

Iako su obe u modnom svetu, majka joj nikada nije pomagala u poslu, već se Milena sama probijala svojim kvalitetom.

- Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za 'Elle'. Niko nije znao da je moja ćerka - rekla je Verica.

Milena ne voli da daje intervjue, pa zbog toga malo ko zna i kako ona izgleda.

- Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - pričala je ranije Verica.

Mnogi smatraju da Milena dosta podseća na svoju majku iz mlađih dana, međutim, kada je reč o karakteru, tu su potpuno drugačije, a razlikuje se i od svoje sestre Elene.

- Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca - navela je Verica Rakočević.

Bonus video:

Verica Rakočević intervju Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

No, druga ćerka naše slavne kreatorke, obzriom da živi u Sjedinjenim Američkim Državama, nije neko koga imamo prilike često da viđamo. 

Ona već godinama radi u Americi, a njena profesija je na neki način bliska zanimanju njene majke.