Slavni glumac Džulijan Sends (65) koji je široj javnosti najpoznatiji po serijama "Smallville" i "24", kao i horor franšizi "Warlock", nestao je 13. januara ove godine. Glumac je poslednji put viđen u planinskom lancu San Gabrijel koji se nalazi severno od Los Anđelesa, a kako se pretpostavljalo, on je bio u pokretu 48 sati nakon prijave nestanka, budući da se menjala lokacija njegovog mobilnog telefona.

Tražili su ga i helikopteri i dronovi, ali bez uspeha. Pretraga terena je u jednom trenutku, kako je prenosila tamošnja policija, morala da bude odložena, zbog nepovoljnih vremenskih uslova.

"Od tada nije bilo novih informacija ili informacija svedoka o tome gde se on nalazi", rekla je Glorija Uerta iz kancelarije šerifa San Bernardina za BBC. Takođe, dodali su da je ova planina veoma opasna i da čak i iskusni planinari doživljavaju nezgode.

Glumčev automobil je pronađen kasnije u blizini mesta na kom je poslednji put viđen, a sada su se pojavile neke nove informacije.

Naime, planinari su na planini Maunt Boldi u Kaliforniji pronašli ljudske ostatke i o tome obavestili šerifa okruga San Bernardino, saopštili su iz policijske stanice, kako prenosi "Guardian". Upravo je na tom području u januaru ove godine tokom planinarenja nestao Sends.

Istražitelji su istakli da bi identifikacija posmrtnih ostataka trebalo da bude završena u toku naredne nedelje, ali da očekuju da će odgovarati Sandsovim.

Inače, ovaj Britanac živi u Los Anđelesu od 2020, ima suprugu i troje dece, a planinarenje mu je bio omiljeni hobi, čime se aktivno bavio. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!