Hajdi Klum i njen 16 godina mlađi suprug, muzičar Tom Kaulic trenutno odmaraju u Veneciji, međutim, njihove nove paparaco fotografije podigle su svet na noge. Razlog je taj što se sumnja da je pedesetogodišnja manekenka u drugom stanju jer njen muž nije skidao ruke sa njenog stomaka. 

Hajdi Klum je sve vreme mazila stomak.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U isti mah i sama Hajdi veoma često je mazila ovaj deo tela, što fotografima nije promaklo. Ipak, na pitanja o trudnoći za sada je ostala nema. Doduše, manekenka jeste nedavno rekla da je spremna da ponovo postane majka. U intervjuu za TV emisiju "The Jennifer Hudson Show", na pitanje da li želi još jednu bebu, Klum je odgovorila potvrdno.

"Ponekad je, kao – ne, a ponekad kao – da… Učinila sam to četiri puta. Onda sam svaki put dojila osam meseci, a nakon toga sam opet bila trudna", rekla je manekenka, aludirajući na činjenicu da ima četvoro dece – Leni, Henrija, Johana i Lua, od kojih je najstariju ćerku dobila sa tajkunom Flaviom Brijatore, ali ju je odgajao pevač Sil, s obzirom da je manekenka bila već u drugom stanju kada je uplovila u vezu. 

Publika je, ipak, htjela konačan odgovor od nje. "Čekala sam dugo, pa možda – da", konačno je odgovorila Hajdi.

Da li je prinova na putu za sada nije poznato, iako nije isključeno da se poznati par samo našalio na račun njenog stomačića, a zna se i da su njih dvoje majstori za privlačenje medijske pažnje.

Page six je ovaj potez ocenio čak i kao bizaran, što je ipak malo preterano s obzirom da nisu ni prvi ni poslednji koji se ovako šale.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!