Jedna od najvećih pevačkih zvezda današnjice, slavni Sil, danas 19. februara slavi 60. rođendan, a osim što je izgradio više nego zavidnu muzičku karijeru, poznat je i po detaljima iz svog privatnog života.

Iako danas živi u neizmernom bogatstvu, ima sve što poželi, milione, a voleo je i jednu od najlepših i najpoželjnijih žena na svetu, Hajdi Klum, njegovi počeci su bili mnogo skromniji.

Rođen je 1963. godine u Londonu, proveo je neko vreme u hraniteljskim porodicama pre nego što su ga primili maćeha i otac, koji je bio težak čovek i koji je sina tukao.

Pre nego što mu je muzička karijera krenula, diplomirao je arhitekturu i radio razne poslove, a poznate ožiljke na licu dobio je pre 23. godine od retke vrste lupusa.

Već prvi singl pod nazivom 'Killer' postao je veliki hit, a 1991. godine izdao je svoj prvi album pod svojim imenom. Usledili su brojni drugi hitovi, a pesma 'Kiss From a Rose' bila je deo soundtrecka filma 'Betmen zauvek' i upravo ta pesma ga je učinila svetski poznatim.

Hajdi Klum sa bivšim mužem.
Youtube 

Uprkos ožiljcima koji su mu ostavljali ožiljke na licu, šarmantni Sil osvojio je srca nekih od najlepših žena na svetu. Na početku karijere bio je u vezi sa supermodelom Tajrom Benks, a kada je upoznao buduću suprugu Hajdi Klum, već je bio velika zvezda, a ona je bila trudna sa drugim.

Međutim, ljubav između njih je brzo i snažno planula, a Sil je čak prisustvovao i rođenju ćerke Leni koju je Hajdi dobila sa 23-godišnjim milijarderom Flaviom Briatoreom. Flavio i Hajdi su raskinuli pre nego što se devojčica rodila, a on nikada nije pokazao veliko interesovanje za malu Leni.

S druge strane, Sil ju je voleo od prve i od samog početka njenog života bio je jedini otac kojeg je poznavala. Oženio se njenom majkom u maju 2005. godine, a devojčicu je usvojio i odgajao kao svoju.

„I Hajdi i ja smo želeli da ona ima isto prezime kao i mi ostali. Nisam želeo da se oseća drugačije jer znam kako je imati očuha. Nisam želeo takvu dinamiku za svoju devojčicu', rekao je jednom Sil, koji sa Hajdi ima troje biološke dece, dva sina Henrija i Johana i ćerku Lu.

Hajdi Klum i Sil
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I dok je Sil spremno prihvatio devojčicu koja nije njegovo biološko dete i pružio joj ogromnu ljubav dok je odrastala, mnogi su bili iznenađeni kako je njen biološki otac lako pristao na to, Flavio Briatore.

„Leni je moja biološka ćerka, ali smo se nas troje složile da bi bilo najbolje da je Sil usvoji. Dete i dalje treba da raste u porodici“, rekao je Flavio za italijanski list Corriere Della Sera 2016.

Ipak, mnogi se dobro sećaju bešćutne rečenice kojom se, nakon što je sa 30 godina mlađom manekenkom Elisabetom Gregoraci dobio sina Natana, koji danas ima 12 godina, praktično odrekao ćerke.

„Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje“, hladno je rekao Flavio.

Neki strani mediji pišu da je Leni svog oca upoznala tek kada je imala 14 godina.

Već dugo se šuška da on nema vezu sa ćerkom, ali fotografije snimljene prošlog leta na Kapriju u Italiji govore suprotno. Čini se da je mlada Leni odlučila da pruži šansu svom biološkom ocu, ali to ne menja činjenicu da je u Silu celog života videla pravu očinsku figuru.

Sil sa ćerkom Hajdi Klum.
WALTER / Bestimage / Profimedia 

Iako se njena majka od njega razvela 2012. godine, posle sedam godina braka, Leni i Sil su se u više navrata slikali zajedno, a sve fotografije jasno pokazuju koliko se vole i koliko su povezani.

„Uvek je bilo ovako, od prvog dana kada sam upoznao njenu majku. Hajdi je tada bila dve nedelje trudna sa ovom prelepom devojčicom. Uvek smo imali ovu vezu“, prokomentarisao je Sil za Entertainment Tonight kada su se zajedno pojavili na jednom događaju 2021.

Sil je ćerku Hajdi Klum prihvatio kao svoju.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!