Nade da će petoro članova posade podmornice "Okeangate" koja je zaronila na dno okeana do olupine čuvenog Titanika naći živi juče su i zvanično pale u vodu. Kako prenose strani mediji, pored Titanika nađene su krhotine i olupine koje pripadaju nestaloj podmornici koja je, pod pritiskom implodirala. 

Međutim, epilog priče samo je još više razbesneo javnost zbog postupka jednog od članova porodice nestalih - posinka milijardera Hamiša Hardinga koji je još dok je trajala potraga bez problema izašao u klub i "lumpovao". 

Kao da to nije bilo dosta, već je i flertovao sa polugolim OnlyFans modelom Breom čiju je fotku retvitovao. Njoj u opisu stoji: "Mogu li da sednem na tebe", na šta je Brajan dodao: "Da, molim te!".

Brajan Sas okačio je fotografiju OnlyFans modela.
Twitter 

Ovaj potez razbesneo je ljude koji su njegovo ponašanje protumačili kao bezobzirno i bezobrazno. Negativni komentari zatrpali su njegove mreže nakon čega je bio primoran da se oglasi na Instagramu.

Brajan Sas je bez problema otišao na koncert umesto da je sa porodicom.
Instagram 

37-godišnjak je objavio nekoliko storija u kojima je rekao, između ostalog, da "proživljava noćnu moru". "Cela ova situacija je je**na noćna mora, sve u vezi toga, posebno to kroz šta  Hamiš prolazi tamo dole, jednostavno je, je**te, užasno", rekao je on u trenutku kada se još uvek nije znalo da li je posada živa i dodao da zbog svega ne može da spava.

"Nisam spavao danima, ne radi se o meni, očigledno sam previše zabrinut za mamu i situaciju", rekao je Brajan dva dana nakon što je bio na koncertu Blinka 182.

Brajan Sas oglasio se zbog svega na instagramu.
Instagram 

"Otišao sam na koncert da slušam meni najdraže pesme na svetu, nije da sam se ludo zabavljao. Pokušavao sam da se sklonim sa telefona na sat ili dva i onda sam se vratio drami. Podmornica je zapela na Titaniku, ne mogu ja tu ništa", rekao je tada. Kaže i da mu je 18+ model čije je fotke šerovao na Tviteru "prijateljica s kojom se stalno online zeza".

Zatim je objavio i anketu "hoće li pobediti u svađi s Kardi Bi" koja je jedna od prvih koja je njegovo ponašanje žestoko osudila. 

Brajan Sas svađao se sa Kardi Bi.
Instagram 

Mnogi su očekivali da će se situacija promeniti nakon milionskih kritika ali ne. Brajan je na svom Instagramu i nakon tragičnih vesti podelio privatnu poruku Travisa Barkera. "Molim se i za tebe i za tvoju porodicu", napisao je bubnjar Blink 182, na šta je posinak milijardera odgovorio sa: "Hvala ti, vidimo se na koncertu danas", čime je jasno da ga smrt očuha ni najmanje nije potresla, ili barem ne toliko da pokaže makar trunku empatije.

Brajanu je pisao i Travis Barker.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!