Pevačica Bibi Reksa na koncertu u Njujorku doživela je neprijatnu situaciju kada ju je dečko iz publike gađao telefonom. Incident se dogodio pri kraju nastupa, i koncert je naglo prekinut. Pevačica se posle incidenta oglasila i na Instagramu poručivši: "Dobro sam", pokazujući stepen povreda.

Bibi Reksa uputila je komentar i na Tiktoku gde je kroz pesmu poručila isto: "Dobro sam, osećam se dobro", dok je skidala sunčane naočare sa lica.

Napad se desio usred koncerta koji je deo njene turneje "Najbolja je*ena noć u mom životu". Momenat kada je Bibi Reksa pogođena telefonom zabeležen je kamerom i snimak je objavjen na Tviteru. Izgledalo je da je Bibi Reksa u jednom momentu pokazala rukom dvoglavog orla.

Portparol policije u Njujorku saopštio je da je prelimarnim izveštajem utvrđeno da je muškarac namerno bacio telefon na pevačicu kao i da ju je pogodio pravo u lice

Napadač priveden na licu mesta

Nakon toga neko ju je gađao telefonom iz publike, a ona je pala na bini. Vlasti u Njujorku potvrdile su za "Daily mail" da je Nikolas Malvanja (27) iz Nju Džerzija koji je gađao pevačicu uhapšen.

Nikolas Malavanja priveden je i izveden pred sud u ponedeljak uveče. Optužen za dva napada u tri nivoa: jedna tačka optužnice odnosi se na uznemiravanje drugog nivoa, jedna tačka na teško uznemiravanje drugog nivoa i jedna tačka za pokušaj napada trećeg nivoa.

Prema kancelariji okružnog tužioca Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon. Takođe je izjavio sledeće: "Pokušavao sam da vidim da li mogu da je pogodim i telefonom na kraju koncerta jer bi to bilo zabavno".

Shutterstock Bibi Reksa