Američka pevačica albanskog porekla, 32-godišnja Bibi Reksa se ove nedelje našla na meti paparaca dok je šetala prema restoranu, u kojem se s prijateljima našla na večeri u Santa Monici.

Naizgled jednostavnu crnu haljinu začinila je opasno dubokim šlicem na desnoj nozi, zbog čega je njen bujni dekolte potpuno pao u drugi plan. Pocepane mrežaste čarape bile su joj poseban adut, a stil je upotpunila kičastim rozim cipelama sa visokom potpeticom.

Vidno raspoložena pevačica nasmešila se fotografima i bez pardona pozirala okupljenima.

bibi reksa
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nedavno je Bibi Reksa pred fotografima u Veneciji stala u oskudnoj haljini dubokog dekoltea ispod kojeg nije nosila grudnjak, a samopouzdanje je prštalo iz nje. Iako je zadovoljna svojim izgledom, mnogi je model da plati stilistu.

"Ona definitivno ništa ne prepušta mašti", "Kako neko ovako izađe iz kuće?", "Zarađuje milione, a nema za pristojnog stilistu",bili su samo neki od komentara.

Ova uspešna pevačica danas zarađuje milione dolara, sarađuje s najvećim muzičkim imenima, rado je viđen gost raznih holivudskih događanja, a veoma je popularna i na društvenim mrežama gde je prate milioni obožavatelja. Ipak, pevačica se ranije ove godine požalila kako u njenom životu nije sve tako savršeno.

bibi reksa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, od svojih muzičkih početaka itekako je promenila fizički izgled, a mnogi joj zameraju i višak kilograma. Uprkos tome, često ističe kako se nikada nije osećala zadovoljnije u svojoj koži.