Mark Entoni i njegova supruga Nadia Fereira dobili su prvo zajedničko dete, a srećnu vest objavili su na Instagramu. Čuveni pevač dobio je sedmog naslednika u 54. godini i pridružio se time grupi poznatih očeva koji u u zrelijim godinama dobijaju decu.

Podsetimo, Mark Entoni i Nadia Ferera objavili su na Dan zaljubljenih srećne vesti! Njihova porodica sada je postala bogatija za još jednog člana.

"Bog uvek zna kada je najbolji trenutak. Srećan Dan očeva",poručili su Mark Entoni i Nadia Fereira (24) na Instagramu uz prvu fotografiju bebe. 

Inače, vesti o trudnoći usledili su samo dve nedelje nakon brzog i iznenadnog venčanja, a iako se nije znalo u kom je Nadia mesecu, sudeći po stomaku, činilo se da su trudnoću neko vreme krili.

Mark Entnoni postao otac sedmi put
DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Entoni iza sebe već ima šestoro dece. Sa bivšom devojkom Debi Rosado ima 29-godišnju ćerku Arijanu Munjiz, a sa njom je usvojio i sina Čejsa Munjiza. U braku sa prvom ženom Dajanarom Tores dobio je dvoje dece - Kristijana i Rajana Munjiza.

Sa koleginicom Dženifer Lopez dobio je bizance Eme i Maksa, a još fotografija njegove supruge i njega pogledajte u galeriji:

Instagram Pevač zaprosio svoju partnerku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!