Marston Hefner, treći sin pokojnog Hjua Hefnera ostavio je javnost u potpunom šoku kada je obelodanio na koji način zarađuje novac. Iako se činilo da se, kako od Hefnera, tako i od njegovih naslednika svašta moglo očekivati, ovo otkriće ipak je uspelo da šokira javnost, kao i razlog zbog kojeg se odlučio na ovakvu odluku.

Sin Hju Hefnera želi da zarađuje kao zečice.
Shutterstock 

Naime, Marstom je odlučio da otvori OnlyFans profil, baš kao što to rade i brojne zečice koje su radile za njegovog pokojnog oca, a kako je otkrio, brz novac preko mu je potreban za jednu njegovu strast. 

Razlog zbog kojeg se odlučio zarađuje na ovaj način je kako bi prikupio novac za "Pokemon" sličice i stripove.

Rekao je da ima nameru da pre kraja godine kupi "Pokémon Trophy card", koji inače košta oko 100.000 dolara.

Marstonova žena Ana nije baš bila srećna kada joj je rekao na koji način planira da dođe do novca.

- Nije baš luda za tim što sam na "OnlyFans-u". Radije bi da nisam, ali ono što joj je važnije jeste da ja pratim svoje snove i interese, da rizikujem - ispričao je Marston.

On objašnjava da je njemu to neki način normalno, obzirom na to ko mu je bio otac.

- Nema ničeg loše u golotinji i seksualnosti. Odrastao sam u takvom okruženju gde je golotinja normalna - kaže Marston kojem je majka zečica Kimberli Konrad. 

Međutim, od kako se pojavila ova informacija, mnogi se pitaju "ko bi dao novac da ga vidi golog ili obnaženog". 

"Zašto bi iko plaćao ovo?", "Ja znam da ljudi imaju različite fetiše, ali nisam siguran da bi iko želeo da privatno gleda Marstona", "Ovaj čovek je neviđeno ružan i nekako jeziv", glasili su neki od komentara na mrežama, a da li će Hefnerov sin ipak uspeti da izgradi OnlyFans karijeru ili ne ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!