Jasmin Blit bila je jedna od zvezda kultne serije 'Baywatch' i stajala je pored Pamele Anderson, a danas je neprepoznatljiva. Jasmin, koja je igrala ulogu spasioca Karoline Holden u 72 epizode ​​'Baywatch', borila se sa zavisnošću od kokaina iza kamere. Glumica je otišla na rehabilitaciju 2000. godine, a uhapšena je godinu dana kasnije nakon što ju je policija primetila kako vozi na sred autoputa.

U njenom automobilu pronašli su opremu za ubrizgavanje droge. Takođe su pronašli kokain u njenoj hotelskoj sobi u Mičigenu. Ona priznaje da je u početku kokain uzimala po malo i u društvu, ali je krajem 90-ih povremena konzumacija prerasla u zavisnost. Glumici je to uzelo danak i na ličnom i profesionalnom planu, ali i na njenom fizičkom izgledu.

Jasmin Blit nekad
Collection ChristopheL / AFP / Profimedia 

Uvek je bila iskrena u vezi sa svojom zavisnošću i rekla je 2003. da je „ulaže napore da se kloni droga“.

Jasmin je takođe pronašla ljubav tokom rehabilitacije 2000. godine. U klinici je upoznala vlasnika striptiz kluba Pola Serita, sa kojim je ovog leta proslavila 20 godina braka.

Jasmin Blit nekad
Shutterstock 

„Kažu da ne bi trebalo da ulazite u bilo kakvu vezu u prvoj godini trezvenosti – posebno sa nekim iz programa, ali Pol i ja smo se odmah zaljubili“, rekla je jednom prilikom.

Nekadašnji seks simbol u prošlosti su povezivali sa kolegama Metjuom Perijem iz serije 'Prijatelji', zvezdom filmske franšize 'Policijska akademija', Stivom Gutenbergom i Dejvidom Šarvetom sa kojima je nastupila u 'Baywatch'.

Posle borbe sa zavisnošću, nakratko se vratila glumi, ali to nije dugo trajalo i odlučila je da zauvek napusti Holivud i poslednjih deset godina živi povučeno, a paparaci retko uspevaju da je uhvate. Na svim nedavnim paparaco fotografijama, Jasmin izgleda značajno drugačije od onoga što pamtimo sa malog ekrana. Na fotografijama uglavnom izgleda prilično zapušteno, šeta ulicama u japankama i pidžami razbarušene kose.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Golišave fotke Milene Radulović Espreso