Jasmin Blit (54) bila je jedna od zvezda kultne serije 'Baywatch' i stajala je pored Pamele Anderson, a danas je neprepoznatljiva. Bivša glumica i manekenka slikana je pre nekoliko dana u Los Anđelesu dok šeta svog psa. Bilo je to prvi put da je viđena u javnosti posle dve godine, a ulicama je šetala u japankama, pidžami i jakni, raščupane kose.

Jasmin, koja je igrala ulogu spasioca Karoline Holden u 72 epizode ​​'Baywatch', borila se sa zavisnošću od kokaina iza kamere. Glumica je otišla na rehabilitaciju 2000. godine, a uhapšena je godinu dana kasnije nakon što ju je policija primetila kako vozi na sred autoputa.

Jasmin Blit danas izgleda neprepoznatljivo.
Collection ChristopheL / AFP / Profimedia 

U njenom automobilu pronašli su opremu za ubrizgavanje droge. Takođe su pronašli kokain u njenoj hotelskoj sobi u Mičigenu. Uvek je bila iskrena u vezi sa svojom zavisnošću i rekla je 2003. da je „ulaže napore da kloni droga“.

Jasmin je takođe pronašla ljubav tokom rehabilitacije 2000. godine. U klinici je upoznala vlasnika striptiz kluba Pola Serita, sa kojim je ovog leta proslavila 20 godina braka.

„Kažu da ne bi trebalo da ulazite u bilo kakvu vezu u prvoj godini trezvenosti – posebno sa nekim iz programa, ali Pol i ja smo se odmah zaljubili“, rekla je jednom prilikom.

Nekadašnji seks simbol u prošlosti su povezivali sa kolegama Metjuom Perijem iz serije 'Prijatelji', zvezdom filmske franšize 'Policijska akademija', Stivom Gutenbergom i Dejvidom Šarvetom sa kojima je nastupila u 'Baywatch'.

Jasmin Blit nekada.
Shutterstock