Čuveni neženja Mik Džeger već je devet godina u skladnoj vezi sa balerinom Melani Hemrik i sa kojom ima šestogodišnjeg sina. Međutim, nikad mu nije palo na pamet da se oženi. Zapravo, slavni roker bio je samo jednom u braku, sa Bjankom Džeger sa kojom je bio od 1971. do 1978. dok je nakon toga sa ženama (ali i muškarcima) bio isključivo u vanbračnim zajednicama. 

Iako se čini da je sada zaista sa 44 godine mlađom uplovio u mirnu luku, godinama unazad pratile su ih priče da imaju otvoren odnos. Takođe se govorilo da je upravo Bjanka ta koja Džegeru bira ljubavnice. 

Mik Džeger je dugo sa 44 godine mlađom balerinom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

On joj je kupio vilu u Njujorku, i plaća joj čak 15.000 dolara mesečno za čuvanje njihovog sina budući da se ona povukla iz svog posla. Pored toga, Mik se, kako kažu mediji, obavezao i da će do 18. godine njihovog sina snositi sve troškove vezane za školovanje sina.

Međutim, čini se da se situacija promenila. Naime, iako par nikada javno nije govorio o statusu njihovog odnosa, sada, u jednom intervjuu, gospođa Hamrik (36) kaže: "Znam da je bilo mnogo pitanja:"Jesu li vereni ili nisu vereni?" i ne smeta mi. Nisam ni ovde ni tamo". Potom je dodala da ju je zaprosio da "ne bi rekla ne."

Umesto vereničkog prstena, bivša balerina nosi "prsten za obavezu" optočen dijamantima i safirima, a nije poznato kako je Džeger reagovao na to što njegova devojka, kako su mnogi protumačili, želi da se uda za njega.

Inače, Hamrik je prvi put upoznala Džegera, tada 71-godišnjeg, u Tokiju u februaru 2014. dok je bila na turneji sa svojom baletskom trupom – u to vreme je bila verena, a Džeger je bio u dugogodišnjoj vezi sa američkom modnom dizajnerkom L’Vrenom Skotom.

Gospođa Skot je sebi oduzela život manje od mesec dana kasnije, navodno zbog dugova i poslovnih poteškoća. Par meseci kasnije Hamrik i Džeger su fotografisani zajedno.

Ona je za Tajms tada rekla: "Jedna od najvećih stvari koje imamo zajedničko je disciplina i posvećenost – njegova strastprema njegovoj umetnosti i njegovom zanatu, a moja prema mom."

Posle dve godine transatlantskog zabavljanja, gospođa Hamrik je otkrila da je trudna i da mora da se bori da uravnoteži svoju karijeru balerine i majčinstva.

Ostala Džegerova deca prihvatila su i prinovu balerine i pevača, a zanimljivo je da od devetoro naslednika rokera, najstarija, Karis, ima 52 godine.

Gospođica Hamrik tada je rekla: "Uvučeni ste u ovaj svet, prilagođavate se, navikavate se i divno je."Tvrdi da je šira porodica toliko bliska da svi zajedno provode Božić u Džegerovoj kući na karipskom ostrvu Mustik i svi su u porodičnoj Whatsapp grupi. 

Svi se spremaju da u velikom stilu proslave Džegerov 80. rođendan krajem juna. Hamrik je takođe progovorila i o svom "nomadskom" životnom stilu gde provodi vreme po celom svetu i putuje. "Uživam u ovom rasporedu. Ne želim da budem vezana. London je moj omiljeni grad, tako da se nadam da ćemo jednog dana u budućnosti završiti ovde, ali do tada ću samo nastaviti ovako", dodala je na kraju.

Bonus video:

Mik Džeger ispred bosanske ćevabdžinice u Beču Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!