Princ Vilijam i Kejt Midlton možda su danas u srećnom braku, ali pre nego što su se upoznali na univerzitetu i zavoleli, postojale su u njihovim životima neke druge ljubavi.

Razumljivo, Vilijamove bivše devojke posebno su bile zanimljive široj javnosti, a pogotovo jedna koja je vrlo lako mogla da bude na mestu Kejt.

Princ Vilijam je pre Kejt bio zaljubljen u rođaku maćehe.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, princ se svojevremeno do ušiju zaljubio u nikog drugog do rođaku očeve ljubavnice, a potom i supruge Kamile Parker.

Rođaka Kamile Parker, bivše ljubanvice kralja ČArlsa oduševila je Vilijama.
Mary Evans/Allstar / Mary Evans Picture Librar / Profimedia 

Lepa Ema Parker Bouls nekoliko godina je starija od Vilijama, i dopala mu se na prvi pogled godinama mu je bila "tiha patnja", a upoznao ju je upravo zahvaljujući maćehi Kamili, za koju kažu da je namerno pokušavala da ih spoji kako bi osigurala krunu jednog dana.

Vilijam koji je tada imao 17 godina bio je opsednut Emom, a kraljevski biograf Endru Morton, koji je autor čuvene knjige "Dajana: Njenim rečima", napisao je jednom prilikom da je davne 1991. godine princ Vilijam "na romantičan način povezan sa lepom Kamilinom rođakom".

Izvori bliski Bakingemskoj palati tvrdili su i kasnije da je mladi Vilijam "sa obožavanjem posmatrao" Emu Parker Bouls, koja je tada imala 25 godina.

"Posmatrao je Emu s mnogo ljubavi, a ona je upijala svaku njegovu reč", ispričao je izvor za Sunday People 1999. godine. "Nekad ju je gledao tako i sa takvim obožavanjem da je bilo pomalo neprijatno. Izgledao je kao mladić koji se zaljubljuje."

Inače, Ema Parker Bouls je ćerka Ričarda, odnosno bratanica Endrua Parkera Boulsa, prvog supruga kraljice Kamile.

Kako je njen otac bio alkoholičar, roditelji su joj imali mnogo problema u braku i razveli se dok je Ema još bila beba. Odrasla je u visokim društvenim krugovima, jer uz to što joj je otac član ugledne porodice, njena majka se potom udala za erla od Halifaksa, a Ema je završila prestižne škole.

Mlada je počela da radi kao novinarka, pisala je za listove Top Gear Magazine, The Sun i Tatler, a pre nekoliko godina je učestvovala u rijalitiju The Jump.

Uz to se istakla i kao manekenka, a u prošlosti je imala probleme sa zavisnošću od droge i alkohola. Jednom prilikom je saopštila da pati od bipolarnog poremećaja.

Kada su princ Vilijam i Kejt Midlton jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" 2011. godine, Ema Parker Bouls našla se na spisku zvanica, što nije očekivala.

"Bila sam iznenađena jer sam znala da nije zvao mnogo ljudi", priznala je Ema za E! dodavši da Vilijama smatra "ljubaznom osobom".

"U situaciji u kakvoj je on, mogao je da postane razmaženo derište, ali on ne može da bude dalje od toga, skromniji je od mnogih ljudi koje poznajem", rekla je ona tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!