Legendarna pevačica Tina Tarner preminula je pre nekoliko dana, a iako još nije ni sahranjena, već se povela priča ko će naslediti njeno bogatstvo s obzirom da su joj oba biološka sina preminula. Spominjala se i snaja, s obzirom da je sada već pokojni sin pevačice bio prvi u redu za nasleđe, ali ona je navodno odbila da uzme novac. 

Pretpostavlja se da će većinu, ako ne i sve, ostaviti suprugu, sa kojim je u braku 10 godina, a u vezi ukupno 27 godina. Međutim, u isti mah, postavilo se pitanje i da li Tinini unuci dobijaju išta

Zapravo, celokupna priča oko unuka Tarnerove obavijena je velom misterije. Najpre se govorilo da ne postoje, ali sada su se na mrežama našle fotografije koje potvrđuju ne samo da postoje, već da ih je pevačica i upoznala, iako se i za to govorilo da se nije dogodilo. 

Podsetmo još jednom, Tina Tarner je bila majka četvoro dece – dvoje biološke dece Krega i Ronija sa različitim partnerima i dvoje usvojene dece - Ajka Tarnera Juniora i Majkla Tarnera, koju je Ajk Turner doveo iz njegove prethodne veze. Međutim, oba njena biološka sina su tragično preminula dok je pevačica još bila živa.

Šta se znalo o unucima?

Brojni mediji su tvrdili da sinovi Tine Tarner nisu imali dece, ali Distractifi navodi da je pevačica zapravo bila baka dvoje unuka. Sama Tina nikada nije govorila na ovu temu, niti su se njeni pokojni sinovi za života pojavljivali u javnosti sa svojom decom ako su ih imali.

Distractifi, međutim, tvrdi da je njen drugi biološki sin, a prvi sa Ikeom, Ronald „Roni“ Turner, imao dvoje dece sa svojom suprugom Afidom i petoro unučadi. Sada se smatra da su unuci i praunuci namerno sklanjani kako bi Tinin muž nasledio sve, a ne njena deca, sa kojom na kraju i nije bila u toliko dobrim odnosima. 

Prava istina

Tvana Tarner, ćerka Tininog prvog muža, Ajka Tarnera, rekla je: "Vreme je da se leči srce... porodica zaista želi i treba da se izleči, oni su prošli kroz toliko toga i nastavljaju da prolaze kroz toliko toga."

"Ove dve elektrane su bile takav entitet - nikada neće biti drugog Ajka i Tine."

Tina je poslednjih nekoliko decenija života provela živeći u Švajcarskoj sa svojim drugim mužem, Ervinom Bahom, u svojoj vili od 76 miliona dolara. Kraljica roka imala je dvoje biološke dece.

Njen prvi sin Kreg, kojeg je dobila sa Rejmondom Hilom - jednim od članova prateće grupe Ajka Tarnera - rođen je kada je Tina imala 18 godina.

Zatim se udala za Ajka, koji je usvojio Krega, a par je potom dočekao i svog sina Ronija. Ona je zauzvrat usvojila Ajka Juniora i Majkla, čija je mama bila Ikeova prethodna supruga Lorejn Tejlor. Ajkov i Tinin čuveni problematični brak završio se razvodom 1978.

Tina je jedva poznavala decu svog sina Ronija - Rakel i Rendija, niti je ikada upoznala Rakeline dečake, Tajsona i Tajriza.

I Rakel i Rendi su se borili i još uvek pokušavaju da se pomire sa gubitkom svog oca, rečeno je za Page Six. Međutim, za Rakel se kaže da poseduje prelep glas, baš kao njena sada pokojna baka..

Dok Kreg i Ajk Junior nikada nisu imali decu, Majkl ima ćerku Tifani Tarner-DjuksTarner-Dukes ima troje dece: ćerku Marli i sinove Amari i Đijani sa suprugom.

Tifani Tarner sa ćerkom Marli.
Instagram Tifani Tarner sa ćerkom Marli.

Tifani je osnovala neprofitnu organizaciju za borbu protiv zlostavljanja, dizajner je nakita i zagovornik je dece sa autizmom.

Ona je takođe i muzički producent, a ranije ove godine objavila je o svom komplikovanom nasleđu, rekavši: "Odrastanje u bolnom detinjstvu uz čuvenu krvnu lozu nije za slabe".

"Polomila sam mnoge generacijske kletve tokom svog dosadašnjeg života i nastavljam to da činim dok ovo pišem", dodala je.

Tifani Tarner ima troje dece.
Instagram Tifani Tarner sa decom

Niko od troje Tininih praunučadi preko Majkla nije upoznao svoju prabaku rok zvezdu, ali svi su muzikalni kao i njihovi slavni rođaci.

Tvana Tarner, koja je razgovarala sa Page Six, bila je Ajkova ćerka koju je dobio sa devojkom iz srednje škole, rekla je da je porodica ostala u šoku nakon Tinine smrti nakon niza zdravstvenih problema, uključujući bolest bubrega: "Niko se nije čuo sa Tinom neko vreme, dogodilo se tako iznenada."

Nažalost, Tinina smrt vratila je u prvi plan i njen turbulentni brak sa Ajkom. Pominjanje prošlosti bilo je izuzetno teško za porodicu, jer je njena unuka Tifani (40) objavila na društvenim mrežama nakon Tinine smrti: "Počivaj u slobodi... Ujka Kreg i Roni te čekaju."

Na loše komentare koje je dobijala, Tifani je uzvratila rekavši: "Ljudi koji znaju samo jednu stranu prodate priče zauvek će imati jedan način da je vide. Ne tiče me se ono što mislite da znate ... ne znate ni delić ako niste moja krvna loza."

Amari Tarner je praunuk Tine Tarner.
Instagram Amari Tarner (na desnoj strani) praunuk je Tine Tarner.

Potom je dodala: "Najteže je izaći na kraj sa poznatim bakama i dekama sa pričom poput njihove."

"Isceljenje i oproštaj postoje. Ali ... nažalost ... u ovoj igri ... to nikada nije priča koja se prodaje ili priča. Ako imate problem sa mojom krvnom lozom i prezimenom ... prestanite da me pratite u stvarnom životu."

U međuvremenu, Ronijevoj ćerki Rakel nije nedostajalo sopstvenih borbi.

Rakel Tarner vodila je svoje bitke.
Instagram 

U aprilu 2017. pokrenula je GoFundMe za prikupljanje novca za plaćanje pravnih računa kako bi dobila starateljstvo nad svojim sinom Tajsonom, čiji je otac Karl Oldnetle.

Sin Rakel Tarner Tajson.
Instagram Sin Rakel Tarner Tajson.

Dva puta je izdejstvovala privremene zabrane prilaska Oldnetlu (45) u Los Anđelesu: jednom 2019. koja je istekla i ponovo 2022.

Porodični izvori rekli su da iako je prošla kroz težak period, Rakel - sada u svojim 30-im "ide bolje" i da je nasledila prelep glas svoje bake.

Bliska je i sa svojim 36-godišnjim bratom Rendijem, koji takođe živi u Los Anđelesu. Tvana je rekla: "Bilo je veoma teško, i zato je porodici potrebno vreme da tuguje i da bude zajedno."

Rendi i Rakel Tarner danas su veoma bliski
Instagram Rendi i Rakel Tarner danas su veoma bliski

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!