Rok legenda Tina Tarner i jedna od pevačica sa najmoćnijim glasom, preminula je pre nekoliko dana u 83. godini nakon teške bolesti, što je i otkrio njen predstavnik za štampu.

"Tina Tarner, ‘Kraljica rokenrola’ umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj".

Strani mediji preneli su i najnovije informacije koje su otkrila od čega je preminula ova velika svetska zvezda. Naime, prema njihvom pisanju Tina Tarner je umrla prirodnom smrću kod kuće u Švajcarskoj - nakon borbe sa rakom creva, četiri decenije visokog krvnog pritiska i transplantacije bubrega.

Tina Tarner preminula je u svom domu nakon duge bolesti.
Jazz Archiv Hamburg / Hardy Schiffler / akg-images / Profimedia 

Pevačica će uskoro biti i sahranjena pod posebnim uslovima, a nažalost, iako još nije ni ispraćena na večni počinak to nije bilo prepreka da se započne tema nasleđa, kao i unuka kao mogućih naslednika. 

Naime, iako se isprva mislilo da će na listi onih koji će dobiti deo od neverovatnih 250 miliona dolara biti i Tinina snaja, s obzirom da je sada već pokojni sin pevačice prvi u redu za nasleđe, ona je navodno odbila da uzme novac. 

Pretpostavlja se da će većinu, ako ne i sve, ostaviti suprugu, sa kojim je u braku 10 godina, a u vezi ukupno 27 godina.

Usvojeni sinovi su naslednici?

Sa dvoje Tinine biološke dece, Krega i Ronija, koji su sada pokojni, mnogi bi očekivali da bi mogla da podeli svoje bogatstvo sa sinovima koje je usvojila nakon braka sa Ajkom Tarnerom, tačnije Ajkom Tarnerom Juniorom i Majklom Tarnerom.

Međutim, 2018. Ike Jr. otkrio da nije razgovarao sa svojom majkom skoro 20 godina, dodajući da je i ona bila otuđena od Majkla, ali da je finansirala njegovo lečenje u jednoj ustanovi za oporavak.

Misteriozni unuci na listi za nasledstvo?

Iako se o Tininom životu dosta toga zna, određeni detalji prava su misterija za javnost poput odgovora na pitanje da li je pevačica imala unuke. 

Podsetmo još jednom, Tina Tarner je bila majka četvoro dece – dvoje biološke dece sa različitim partnerima i dvoje usvojene dece koju je Ike Turner doveo iz njegove prethodne veze. Međutim, oba njena biološka sina su tragično preminula dok je pevačica još bila živa.

Šta se zna o unucima?

Brojni mediji su tvrdili da sinovi Tine Tarner nisu imali dece, ali Distractifi navodi da je pevačica zapravo bila baka dvoje unuka. Sama Tina nikada nije govorila na ovu temu, niti su se njeni pokojni sinovi za života pojavljivali u javnosti sa svojom decom ako su ih imali.

Distractifi, međutim, tvrdi da je njen drugi biološki sin, a prvi sa Ikeom, Ronald „Roni“ Turner, imao dvoje dece sa svojom suprugom Afidom.

Afida je francuska muzičarka koja se udala za Tininog sina 2007. Iako je opširno pričala o svom pokojnom mužu na svom Instagramu, gde ima preko 2 miliona pratilaca, nije podelila nijednu sliku sa njihovom navodnom decom. Samim tim, prava istina o Tininim unucima za sada ostaje misterija.

Bonus video:

TINA TARNER Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!