Kraljica rokenrola Tina Tarner bila je jedina žena koja je nagrađena u pop, rok i R&B kategorijama, pa ne čudi što je zarađivala ogromne svote novca.

Prema tvrdnjama stranih medija, Tina je iza sebe je ostavila oko 250 miliona dolara, a navodno je odavno donela odluku kome će njeno bogatstvo ostati nakon njene smrti.

S obzirom na to da se dugi niz godina borila sa rakom debelog creva, u jednom trenutku joj je bio potreban i novi bubreg, koji je velikodušno donirao njen suprug Ervin Bah, piše glossy.rs.

Ko su naslednici Tine Tarner?
Jazz Archiv Hamburg / Hardy Schiffler / akg-images / Profimedia 

Iako nije otkriveno ko će naslediti njeno bogatstvo, pretpostavlja se da će većinu, ako ne i sve, ostaviti suprugu, sa kojim je u braku 10 godina, a u vezi ukupno 27 godina.

Usvojeni sinovi su naslednici?

Sa dvoje Tinine biološke dece, Krega i Ronija, koji su sada pokojni, mnogi bi očekivali da bi mogla da podeli svoje bogatstvo sa sinovima koje je usvojila nakon braka sa Ajkom Tarnerom, tačnije Ajkom Tarnerom Juniorom i Majklom Tarnerom.
Međutim, 2018. Ike Jr. otkrio da nije razgovarao sa svojom majkom skoro 20 godina, dodajući da je i ona bila otuđena od Majkla, ali da je finansirala njegovo lečenje u jednoj ustanovi za oporavak.

Tinina snajka odbila nasledstvo

Snaja biološkog sina Tine Tarner je u prošlogodišnjem intervjuu, pre muževljeve smrti, rekla da je Roni prvi naslednik bogatstva slavne pevačice. Na pitanje novinara da li to i nju čini naslednicom, klimnula je glavom pa dodala da ona ne želi da uzme novac koji je neko drugi stekao svojim radom kao i da je uvek zarađivala svoj novac, piše tellerreport.com. Bogatstvo Tine Tarner koja je od 2013. bila u braku sa Ervinom Bahom procenjuje se na 250 odnosno 270 miliona dolara.

Prirodna smrt

Da podsetimo, svet je ove nedelje potresla vest o smrti Tine Tarner, pevačice koja će ostati upamćena kao kraljica rokenrola. Svet je napustila u 83. godini u mestu u neposrednoj blizini Ciriha, a potvrđeno je da je reč o prirodnoj smrti.

Ranije se borila sa rakom creva i patila od visokog krvnog pritiska više od četiri decenije. Njen život obeležili su brojni uspesi, poput 12 Gremi nagrada, čime je postala jedina žena koja je pobedila u pop, rok i R&B kategorijama, ali i tragedije koje su ostavile ogroman trag na nju.