Čak i vrapci na grani znaju da Megan Markl nije omiljena među članovima britanske kraljevske porodice. Ipak mnoge zanima šta je pokojna kraljica Elizabeta II zapravo mislila o njoj. Iako je oduvek poštovala ženu svog unuka Harija, nedavno je otkriveno da ona o njoj nije imala previsoko mišljenje.

Naime, kako piše RadarOnline, kraljica je neposredno pre svoje smrti 2022. godine rekla da „žali što je sve tako ispalo”, a izvori bliski porodici tvrde da je rekla da je „odmah pročitala” Megan.

„To je bila iznenađujuća rečenica, jer je ona bila žena koja bi najlakše na svetu oprostila“, rekao je anonimni izvor za pomenuti portal.

Kraljica nije imala visoko mišljenje o Megan.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno, jednom prilikom, tokom porodičnog druženja u zamku Balmoral, kraljica Elizabeta je vrlo otvoreno govorila o omraženoj vojvotkinji.

„Uz piće pre večere, mala grupa je ćaskala sa kraljicom i ona je rekla da je susret Harija sa Megan potpuna katastrofa. Svi su bili šokirani",rekao je izvor.

Šta je kraljica Elizabeta mislila o Megan?
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dok je Megan uvek sa divljenjem govorila o kraljici Elizabeti i plakala na njenoj sahrani, sve je više dokaza da pokojna baka njenog muža nije delila njene simpatije.

Navodno, jednom prilikom je ponašanje ovog para nazvala "prilično suludim" i izjavila da je njen unuk bio toliko opsednut suprugom i željom da joj bude privržen da je izgubio osećaj za svoje dužnosti.

Megan i Hari na sahrani kraljice Elizabete II.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Pisalo se i da je svaki razgovor sa nekada omiljenom unukom postao izazov za Elizabet.

„Njenoj Visosti su pozivi princa Harija bili prilično teški i zamorni. Ona nije želela da se meša u odnos oca i sina i pozvala ga je da razgovara sa ocem“, rekao je izvor za Dejli mejl ranije.