Slavna britanska glumica Danijela Vestbruk svetsku slavu stekla je još davnih devedesetih ulogom 15-godišnje Sam Mičel u seriji "EastEnders". Međutim, njena karijera vremenom je otišla u potpuno drugom smeru. 

Loše odluke skupo su je koštale, te se o njoj poslednjih godina pisalo u nimalo lepom kontekstu. Sve ono što je radila i što je krenulo po zlu oslikalo se upravo na njenom licu koje je ponovo ukralo svu pažnju na plaži u Portugalu gde su je nedavno paparaci uslikali. 

Danijela Vestbruk odmara trenutno u Protugalu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Od nekadašnje slatkice gotovo da nije ostalo ništa, a lik joj je i nakon poslednje operacije nosa, ostao trajno deformisan. Na sve to, ona je krajem prošle godine imala teške zdravstvene probleme, bila je na korak od srčanog zastoja, imala je nesvestice i napade, kao i jako visoku temperaturu, a lekari su joj dijagnostifikovali početak sepse.

Danijela Vestbruk deformisala je lik.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svi njeni zdravstveni problemi krenuli su zbog problema sa zavnisnošću. Nekad slatka plavuša je konzumirala kokain zbog čega joj se lice izobličilo pa je morala na plastične operacije. Zahvatima je to uspela donekle da popravi, ali postala je zavisna zbog čega je i sama medijima otkrila da joj lice bukvalno trune od silnih intervencija.

Danijela Vestbruk požalila se da joj kosti trunu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nos joj visi i uz njega joj se nalaze previše napućene usne, a obrazi su joj prenaduvani. 2021. godine je za britanske medije rekla da je gotova prva faza operacija kojim hirurzi pokušavaju da poprave štetu. Priznala je i da je morala da operiše celokupnu vilicu zbog truljenja kosti što je bila posledica prevelike upotrebe kokaina.

Danijela Vestbruk se razbolela zbog upotrebe kokaina.
Instagram 

"Jednostavno više ne izgledam kao ja. Oćigledno ću ostariti mnogo brže zbog droga, ali ovo mi nije trebalo. Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zbog loše napravljenog estetskog zahvata iz 2015. Zbog njega sam dobila osteoporozu", ispričala je Danijela.

Dodala je kako joj obrazi jednostavno 'tonu' te da su joj pre nekoliko godina zube zamenili protezama, koje joj otežavaju govor i seku jezik. Ona je nedavno bila na još jednoj operaciji nosa u Turskoj, gde su pokušali da joj naprave septum koji je uništen ušmrkivanjem narkotika.

"Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu u toaletu, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko mi nije mogao pomoći", ispričala je u jednom ranijem intervjuu.

Inače, glumica iza sebe ima brak od 1998. do 1999. godine s vozačem autobusa Benom Morganom. Nakon njega se 2001. godine udala za biznismena Kevina Dženkinsa te su dobili sinove Kaija i Džodija. Razveli su se 2014. godine.

Na Instagramu je prati nešto više od 100 hiljada obožavatelja gde redovno deli svoje fotografije, iako često prilično fotošopirane.

A kako je izgledala u prošlosti dok se o njenom lepoti nadaleko pričalo, pogledajte na fotografijama u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!