Naša proslavljena manekenka Danijela Dimitrovska više ne samuje. Iako je nakon razvoda od Ognjena Amidžića želela da ostane sama neko vreme, navodno je njeno srce ipak uspeo da osvoji poseban gospodin.

On je biznismen, bivši fudbaler, šest godina je mlađi od nje i navodno su već pola godine u vezi. U pitanju je Jevrem Kosnić, kako piše Story.rs, koji je rođen u Sent Galenu u Švajcarskoj, a karijeru je počeo u mlađim kategorijama beogradskog kluba Rad.

Na stranici "Wikipedia" se može videti da je poslednji ugovor imao sa ekipom iz italijanske Serije C - Tarantom, ali da je to bilo 2019. godine. Nakon toga se na navode njegove nove ekipe, tako da nije nemoguće da se povukao od aktivnog igranja.

Danijeli inaće ne smeta što je od nje mlađi, budući da je zreo muškarac sa ustaljenim i zdravim životnim stilom, piše "Story".

jevrem kosnić je navodno novi dečko danijele dimitrovske.
Instagram 

Njih dvoje su nedavno bili na prvom zajedničkom putovanju, a za odmor su odabrali Atinu. Danijela u tom periodu, prema pisanju pomenutog medija, nije objavljivala fotografije na društvene mreže, sa željom da svoju vezu što je duže moguće drži u tajnosti.

- Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao... Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru - otkrio je izvor za gorepomenut magazin.

Bonus video:

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!