Nakon 10 godina braka, manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić doneli su odluku da se razvedu. Bivši supružnici obratili su se javnosti zajedničkim saopštenjem i jasno stavili do znanja da na ovu temu ne žele da daju izjave.

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave - rekli su u zajedničkoj izjavi i dodali da za njihov razvod nije kriva treća osoba, te da nema mesta dodatnim spekulacijama.

Ognjen i Danijela upoznali na snimanju Amidžićeve autorske emisije 2009. godine. Tada su oboje bili zauzeti, odnosno Ognjen je bio u braku sa Milicom Marković, a Danijela u dugogodišnjoj vezi s atraktivnim odbojkašem Milošem Stojkovićem, koga je upoznala u rodnom Požarevcu, prenosi portal Puls.

Njihova veza bila je stabilna, ali nakon susreta s Ognjenom u manekenki se nešto promenilo, te je vrlo brzo i njena i Miloševa ljubav okončana.

Posle toga, kompletna javnost upoznata je sa daljim tokom događaja, a nakon godinu dana zabavljanja sa voditeljom, Danijela se udala i zvanično postala gospođa Amidžić.

Danijela i Ognjen u braku su bili 10 godina, tokom kojeg su dobili sina Matiju.

ognjen amidžić i danijela dimitrovska razveli su se posle 10 godina braka
ATA Images 

- Matija je miks, i sve je lepši, znači na mene. Dečak je i stilom je na tatu, ne bi bilo dobro da je drugačije. Jako je šarmantan i duhovit, već sada ima svoje šale i jako nas zabavlja - otkrila Danijela jednom prilikom.

Instagram Manekenka Danijela Dimitrovska teži vanvremenskom stilu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!