RAZVELI SE OGNJEN AMIDŽIĆ I DANIJELA DIMITROVSKA: Stavili tačku na 10-godišnji brak pa se dotakli glasina o preljubi

Poznati srpski voditelj Ognjen Amidžić razveo se od manekenke Danijele Dimitrovske nakon deset godina braka.

Poznati srpski voditelj Ognjen Amidžić razveo se od manekenke Danijele Dimitrovske nakon deset godina braka.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, popularni voditelj Ognjen Amidžić i nekadašnji top model Danijela Dimitrovska odlučili su da stave tačku na svoju desetogodišnju ljubav.

Njih dvoje su se obratiti zajedničkim saopštenjem, a dalje izjave na ovu temu neće davati. 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave - rekli su u zajedničkoj izjavi, pa dodali:

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić su se razveli.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi.

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić progovorili su o razvodu na svom Instagramu.
ATA Images 

Kako su se upoznali Ognjen i Danijela?

Zanimljivo je da su se njih dvoje upoznali na snimanju Ognjenove autorke emisije 2009. godine. Tada su oboje bili zauzeti, odnosno u brakovima, ali već sledeće godine situacija se drastično promenila. Počeli su zajedno da se pojavljuju i bilo je jasno da su uplovili u vezu.

- Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne - istakao je jednom prilikom Ognjen.

Danijela Dimitrovska i Ognjen upoznali su se dok su oboje bili u braku.
ATA Images/Antonio Ahel 

Amidžić je priznao i da je u manekenku bio zaljubljen i pre nego što su se upoznali:

- Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju - kazao je jednom Amidžić i dodao:

- Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve se drugo dođe na svoje.

Instagram Danijela Dimitrovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši