Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, popularni voditelj Ognjen Amidžić i nekadašnji top model Danijela Dimitrovska odlučili su da stave tačku na svoju desetogodišnju ljubav.

Njih dvoje su se obratiti zajedničkim saopštenjem, a dalje izjave na ovu temu neće davati. 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave - rekli su u zajedničkoj izjavi, pa dodali:

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić su se razveli.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi.

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić progovorili su o razvodu na svom Instagramu.
ATA Images 

Kako su se upoznali Ognjen i Danijela?

Zanimljivo je da su se njih dvoje upoznali na snimanju Ognjenove autorke emisije 2009. godine. Tada su oboje bili zauzeti, odnosno u brakovima, ali već sledeće godine situacija se drastično promenila. Počeli su zajedno da se pojavljuju i bilo je jasno da su uplovili u vezu.

- Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne - istakao je jednom prilikom Ognjen.

Danijela Dimitrovska i Ognjen upoznali su se dok su oboje bili u braku.
ATA Images/Antonio Ahel 

Amidžić je priznao i da je u manekenku bio zaljubljen i pre nego što su se upoznali:

- Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju - kazao je jednom Amidžić i dodao:

- Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve se drugo dođe na svoje.

Instagram Danijela Dimitrovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!