Priča Ane Nikol Smit verovatno je bila jedna od najnesrećnijih u Holivudu. Nekada fatalna plavuša kojoj niko nije mogao odoleti uništila je svoj život tražeći ljubav, da bi je na kraju potpuno slomila smrt sina koju nikad nije prebolela.

Ana Nikol Smit bila je bolesno vezana za sina.
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Pronašla ga je mrtvog u dečijoj sobi gde je spavala njena novorođena beba, devojčica Danijelin, a na njegovoj sahrani od bola je pokušala da uđe u sanduk. Nažalost, žal za sinom bila je toliko jaka da je samo 6 meseci kasnije i ona skončala na sličan način - pronašli su je mrtvu nakon što je unela ogromnu količnu tableta i alkohola.

Ana Nikol Smit preminula je usled posledica prekomernog unošenja tableta i alkohola.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Podsetimo, Ana Nikol proslavila se davne 1993. godine, slikajući se gola za Playboy. Od tog trenutka njen život nikada više nije bio isti. Brzo je postala zaštitno lice Guess jeansa, dobila prve uloge u filmovima, a svet je poludeo za njom. Dobila je sve o čemu je ikad sanjala, novac, slavu, glamur, ali zaista srećna nikad nije bila.

Udala se za 63 godine starijeg tajkuna, a potom se kasnije sudila sa njegovom porodicom za nasledstvo. Na sve to, zbog raskalašnog života koji je vodila, i u kojem je lično nezadovoljstvo "lečila" tabletama i alkoholom, kasnije,da bi se utvrdio pravi otac njene ćerke kojoj je danas 17 godina i koja je kopija svoje slavne majke, čak su se šestorica muškaraca podvrgla DNK testiranju.

Ana Nikol Smit nije znala ko je tačno otac njene bebe.
Youtube 

Međutim, ovo su sve dobro poznate činjenice za koje se zna. Postoje i neke istine, koje je Ana pokušala da zakopa. Tako je navodno od svih krila da ima lupus, ali i da nije znala da čita. Takođe, njena sestra tek kasnije je otkrila da je Ana, nakon smrti sina pokušala da otme i njeno dete, ali to nije bilo ono najstrašnije. 

Ana Nikol Smit krila je mnogo toga o svom životu.
Shutterstock 

Upravo u dokumentarnom filmu "Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me" koji se može pogledati na Netfliksu, otkriveni su neki novi, zastrađujući detalji iz njenog života koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Rodila se kao Viki Lin Hogan 1967. u Teksasu, a odgajala ju je uglavnom majka i njena porodica, dok oca nije poznavala.

U filmu je otkriveno da je, nedugo pre nego što se pojavila na naslovnici Plejboja, unajmila privatnog detektiva da pronađe njenog oca, Donalda Hogana, ali njihov odnos navodno nije krenuo u smeru kojem se Ana nadala. Umesto toga,  doživela je bolnu traumu.

Melisa Bajrum, koja je bila u vezi s Anom Nikol pre njene smrti, otkrila je da joj je slavna plavuša ispričala da ju je njen otac bukvalno skidao očima i potom pokušao da spava sa njom.

"Rekla mi je da je njen otac hteo da ima se*s sa njom. Bila sam jako tužna što sam to čula jer sam znala koliko se radovala što će ga upoznati. Imala je toliko ideja u glavi kakav je on i kako će se sve odigrati. Bila je jako razočarana", ispričala je Melisa u dokumentarcu.

Donald Hogan bio je otac Ane Nikol Smit.
Emily Michot / Zuma Press / Profimedia 

Osim oca, uspela je da pronađe i upozna polubrata Donija, a kasnije ih je pozvala na zabavu u Plejbojevoj vili koja je priređena u njenu čast. Nedugo potom utihnula je s pričama o njemu. Nekoliko meseci kasnije je završila u bolnici zbog predoziranja tabletama.

"Mislim da ju je to sigurno jako pogodilo", ispričala je rediteljka dokumentarca Ursula Makfarlejn.

"Svako u životu želi očinsku figuru. Svako želi nekog na koga će se ugledati. U snimcima iz arhive se može videti koliko je bila srećna što je pronašla tatu kojeg nije videla otkako je bila beba, kojeg nikad nije poznavala. Jako me to rastužilo. Bilo je to užasno", dodala je.

Istakla je i da je Ana celi život tražila tu očinsku figuru, a ukazala je i na njen brak s 89-godišnjim milijarderom J. H. Maršalom za kojeg se Ana udala kad joj je bilo 26. godina.

Ana Nikol Smit udala se za 63 godine starijeg tajkuna.
Splash News / Splash / Profimedia 

"Postojao je aspekt oca u njihovoj vezi. Ne spominjemo to u filmu, ali rekla je da je on jedina osoba koja je nije gledala s visine", ističe Makferlejn.

O navodnom napadu njihovog oca, koji je inače preminuo 2009, progovorio je i Anin polubrat Doni s kojim se upoznala kad i sa ocem, a koji je tada imao 16 godina.

"Moj otac nije tip čoveka s kojim želite da ostanete nasamo. Nećete se osećati sigurno. On je čudovište, ja sam ga se bojao", rekao je Doni u filmu i otkrio da mu je otac ispričao kako je silovao sestru svoje supruge.

Prema pisanju Guardiana, Hogan je priznao krivicu za silovanje tetke Ane Nikol i još jedne tinejdžerke nakon čega je proveo šest meseci u zatvoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!